SporReal Madrid'den Arda Güler kararı! Teklif ortaya çıktı

Real Madrid'den Arda Güler kararı! Teklif ortaya çıktı

Paylaş
Real Madrid'den Arda Güler kararı! Teklif ortaya çıktı

Real Madrid'de geçen sezonun son bölümünde gösterdiği performansı EURO 2024'te de devam ettiren Arda Güler'in talipleri artmaya devam ediyor. Genç yetenek için gelen teklif ortaya çıkarken Real Madrid'in yanıtı da belli oldu. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezon Real Madrid'de özellikle son haftalarda çıkış yakalayan Arda Güler, başarılı futbolunu EURO 2024'te de sürdürmüştü. Genç yeteneğin talipleri giderek artarken Real Madrid'in yanıtı da ortaya çıktı.

Haberin Devamı

EURO 2024'TE 3 GOLE KATKI

EURO 2024'te F Grubu'nda oynanan ilk hafta mücadelesinde Gürcistan'a harika bir gol atan Arda, Avusturya maçında ise kornerden Merih Demiral'a asist yapmıştı. Hollanda maçında da gol pası veren yıldız futbolcu, EURO 2024'ü 1 gol 2 asistle tamamladı.

TARİHE GEÇTİ

Real Madrid'in 19 yaşındaki süper solağı, Avrupa Şampiyonası tarihinde 21 yaşından küçük ve bir turnuvada 1'den fazla asist yapan 4'üncü oyuncu oldu.

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre İtalyan devi Milan, Arda Güler için Real Madrid'in kapısını çaldı. İtalyan ekibi satın alma opsiyonu bulunan bir kiralama teklifinde bulundu.

BRAHIM DIAZ'A BENZER PLAN

Milan, daha önce Real Madrid'den Brahim Diaz'ı kiralık olarak kadrosuna katmış ve oyuncunun gelişmesinde katkı sağlamıştı. İtalyan devi, aynı planı Arda'da da uygulamak istedi.

Haberin Devamı

REAL MADİRD'DEN KESİN YANIT

Real Madrid ise EURO 2024 sonrası daha da değer kazanan Arda Güler için gelen bu teklifi kesin bir şekilde reddetti. İspanyol devi genç yetenekle yolları ayırmayı düşünmüyor.

ARDA GÜLER HEYECANI

İspanyol devinin teknik ekibi Arda'nın son aylardaki gelişiminden dolayı çok heyecanlı ve gelecek sezondan itibaren fark yaratacak bir oyuncu olacağından hiç şüpheleri yok.