SporRekor fiyata Brighton’a

Rekor fiyata Brighton’a

Paylaş
Rekor fiyata Brighton’a

Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu, artık İngiltere Premier Ligi’nde... Manchester United ve Brighton ile yapılan görüşmelerde en yüksek teklif Brighton’dan geldi. 35 milyon euro artı bonusların yer aldığı teklifi veren Brighton ile anlaşma sağlandı.

 Sky Sports’un geçtiği haberde Ferdi’nin de kararını verdiği ve mavi-beyazlı kulüpte oynamak istediğini ilettiği belirtildi. Gözler KAP’a yapılacak resmi açıklamaya çevrilirken Ferdi’nin transferi Türk futbol tarihinin en yüksek satışı olarak tarihe geçecek. Yerli ve yabancı futbolcu satışında birinci sıraya geçecek olan Ferdi, 30 milyon euroya Bayern Münih’e giden Sacha Boey’yi de geride bırakacak.

Haberin Devamı

YENİ ADAY LEVİ STACH

Fenerbahçe, orta saha transferi için rotayı Almanya’ya çevirdi. Sarı-lacivertliler, Hoffenheim’da forma giyen 25 yaşındaki Alman Levi Stach’ı gündemine aldı. Ön libero ve merkez orta sahada görev yapan Stach’ın bonservis bedeli 15 milyon euro. Kariyerinde Almanya dışına hiç çıkmayan Stach, geçen sezon 35 maçta 2 gol atıp 4 asist yaptı.

GÖZTEPE STARTI VERİLDİ

Kanarya, yarın İzmir deplasmanında Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. 120 dakika süren Lille maçında ilk 11’de oynayan futbolcular aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaparken; diğer oyuncular salonda ısınma çalışmalarıyla başladıkları idmanı sahada pas çalışmalarıyla sürdürdü.

ÖNCELİĞİMİZ SÜPER LİG

Fenerbahçe’nin hocası Jose Mourinho, futbolcularına motivasyon konuşması yaptı. Lille karşısındaki performanstan dolayı oyuncularına övgüler yağdıran Mourinho, “İyi bir kadroya sahibiz. Bazı pozisyonlarda harika rotasyon yapabiliyoruz. Şimdi yeni hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz. Önceliğimiz Süper Lig olacak. Ardından da Avrupa Ligi’ne bakacağız. İki kulvarda da şampiyonluk istiyoruz ama ligde rakiplerimize şans tanımayalım” dedi.

Haberin Devamı

ASLAR İLK 11’E

Jose Mourinho’nun Ülker Stadı’nda Lille’e karşı ikinci yarıda şans verdiği başta İrfan Can Kahveci olmak üzere, Osayi ve En Nesyri’nin İzmir’de ilk 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu üçlü, oyuna ikinci yarıda girmiş, takımın 1-0’lık galibiyetinde önemli roller oynamıştı.