Spor Reus çılgınlığı

Reus çılgınlığı

Paylaş
Reus çılgınlığı

Beşiktaş, 12 yıllık Borussia Dortmund kariyerini sonlandıran Marco Reus’a kancayı taktı.

Siyah-beyazlıların 34 yaşındaki yıldız ile temas kurduğu Almanya basınında da yer buldu. Sky De, Reus ile Türkiye’den bir büyük kulübün ilgilendiğini yazdı. Alman yıldız ile yapılan transfer görüşmeleri taraftarları da heyecanlandırdı. Siyah-beyazlılar, 2015- 16 sezonunda Pepe ve Adriano gibi yıldızların transferindeki “Come to Beşiktaş” sloganını Reus’un sosyal medya hesabında yer verdi. Başkan Hasan Arat’ın Nuri Şahin ile yaptığı görüşmede de Reus isminin konuşulduğu öğrenildi. Şahin’in “Süper Lig’de fark yaratır” yorumunu yaptığı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

TÜZÜK TOPLANTISI 11 MAYIS’TA

Beşiktaş, tüzük tadilinin ele alınacağı olağanüstü genel kurul toplantısının tarihini açıkladı. Toplantı 11 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

WORRAL’DAN İLK

Çaykur Rizespor galibiyetini getiren Joe Worral, Beşiktaş formasıyla ilk yaşadı. İngiliz stoper, profesyonel kariyerinde ilk kez sol ayağıyla gol attı.

GHEZZAL GERİ DÖNDÜ

2020-21 sezonundaki lig şampiyonluğunda oynadığı futbolla sezona damga vuran Rachid Ghezzal, eski günlerine geri döndü. Yaşadığı sakatlıkların ardından toparlanamayan Cezayirli yıldızın Çaykur Rize karşısındaki gösterdiği performans alkışlandı. 1 şutu direkten dönen Ghezzal, 1 asist, yüzde 93 isabetli pas oranı, 7 kilit pas ve 8’de 8 uzun top oranıyla göz kamaştırdı.

Haberin Devamı