SporReus operasyonu! Açıklanması an meselesi

Reus operasyonu! Açıklanması an meselesi

Paylaş
Reus operasyonu! Açıklanması an meselesi

Galatasaray, Dortmund’dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Marco Reus’u bitiriyor. Trabzon ve Los Angeles Galaxy’den gelen teklifi kabul etmeyen 35 yaşındaki Alman yıldızın açıklanması an meselesi.

Şampiyon kadroyu koruyup, güçlendirmek isteyen Galatasaray, Dortmund’dan ayrılan 35 yaşındaki orta saha oyuncusu Marco Reus için harekete geçmişti. Bonservisi elinde olduğu için Trabzonspor dışında ABD ekibi Los Angeles Galaxy de devreye girmişti. 10 numara ve sol açıkta oynayan Alman futbolcu için Galatasaray 3 milyon eurodan 1+1 yıllık sözleşme önerdi. 1 milyon euro civarında bir imza parası da Reus’a teklif edildi.

Haberin Devamı

BİLD: BİTTİ BU İŞ

Reus’un şampiyonlar Ligi faktörü, Mertens gibi yeniden doğmak için en uygun kulüp olarak düşündüğü Galatasaray’a sıcak baktığı belirtiliyor. Bild, Dortmund’da 12 yıl geçiren, 2018’de piyasa değeri 50 milyon euroyu bulan Reus’un kararını verdiğini de ileri sürdü. Teknik direktör Okan Buruk’un ısrarla istediği oyuncu geçen sezon Dortmund’da 42 maça çıktı, 9 gol atıp, 10 asist yaptı.

MİCHY: KADER BİZİ BİR ARAYA GETİRDİ

Galatasaray’ın yeni transferi Michy Batshuayi imza töreninin ardından konuştu. Belçikalı yıldız, “Galatasaray sıklıkla şampiyon olan bir kulüp. Zaten birkaç seneden beri beni istiyorlardı. Kaderin bizi bir araya getirdiğini düşünüyorum. Tüm turnuvalarda oynadım, tekrar Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağım için mutluyum” şeklinde konuştu. Bu arada Batshuayi, 44 numaralı formayı giyecek.

Haberin Devamı

HEDEF 1 MİLYON FORMA SATIŞI

Cim Bom’un yeni sezonda giyeceği formalarının tanıtımı, Galatasaray Adası’nda düzenlenen lansmanla yapıldı. Başkan Dursun Özbek, bu sezon 1 milyon forma satmayı hedeflediklerini söyledi. Geceye Mertens, Torreira, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Leo Dubois ve Batshuayi de katıldı.

ZANİOLO GİTTİ

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Nicolo Zaniolo için Atalanta ile anlaşmaya varıldı. İtalyan ekibi kiralama bedeli olarak 3 milyon euro verecek. Resmi maçların yüzde 60’ında oynama şartıyla satın alma fiyatı da 17 milyon euro olarak belirlendi. Ndombele de Nice ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.