SporRodriguez’de sıkı pazarlık

Rodriguez’de sıkı pazarlık

Paylaş
Rodriguez’de sıkı pazarlık

Fenerbahçe’de orta saha takviyesi için çalışmalar sürüyor. İspanyol basını, sarı-lacivertlilerin Guido Rodriguez ile sıkı pazarlık halinde olduğunu duyurdu.

Haberde, sportif direktör Mario Branco’nun Real Betis ile sözleşmesi biten Arjantinli futbolcu ve menajeriyle masaya oturduğu belirtildi. Kanarya’nın 30 yaşındaki oyuncuya 3 yıllık sözleşme önerdiği ve imza parası ile senelik ücret konusunda görüşmelerin devam ettiği aktarıldı. Bonservis bedeli ödenmeyecek olması nedeniyle bu transferin Fenerbahçe için cazip olduğunun dile getirildiği haberde Rodriguez’in Barcelona hayalinin gerçekleşmeyeceği öne sürüldü. Güncel değeri 20 milyon euro olan yıldız futbolcu, geçtiğimiz sezon Betis formasıyla 29 maçta 2 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Haberin Devamı

İNGİLTERE’DEN KENT İDDİASI

İngiliz basınında çıkan habere göre Fenerbahçe, Ryan Kent için gelecek teklifleri değerlendirmeye hazır. Haberde Leeds United’ın ilgisine vurgu yapılırken İngiliz ekibinin Kent için 2.5 milyon sterlinlik bir teklif sunduğu ifade edildi. 27 yaşındaki oyuncu, geçen sezon 18 maçta forma giymişti.

CENK’İN GÖZÜ MOURİNHO’DA

Cenk Tosun, Nesyri’nin henüz hazır olmamasını avantaja çevirmek istiyor. Tecrübeli futbolcu, giderek yükselen idman formuyla hocası Mourinho’ya mesaj yolluyor. Şu an takımın birinci forveti Dzeko olsa da Cenk, forma yarışına dahil olmak için yoğun bir çaba sarf ediyor.

NESYRİ ARA KAPATIYOR

Kanarya’nın yeni transferi Nesyri, formasına kavuşmak için gün sayıyor. Kondisyon eksiği bulunan Faslı forvet, kendisine hazırlanan özel program dahilinde ekstra çalışmalar yapıyor. Mourinho, 27 yaşındaki futbolcuyu hazır olmadan riske etmek istemiyor. Nesyri’nin, ligin ilk haftasındaki Adana Demirspor maçına yedek soyunması bekleniyor.

Haberin Devamı

DERSİMİZ LİLLE

Sarı-lacivertliler, Lille maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kanarya, dünü tek antrenman ile tamamladı. İdmanda Mourinho, Lille maçının taktiği üzerinde durdu. Bu arada Portekizli teknik adam, Lille maçının hakemi Istvan Kovacs’ın kolay kart göstermesi nedeniyle futbolculara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.