SporSahne Batsman'in

Sahne Batsman'in

Paylaş
Sahne Batsman'in

Gaziantep karşısında Galatasaray’da tüm gözler, Michy Batshuayi’nin üzerinde olacak. Belçikalı forvet, sakatlığı bulunan Icardi ve statü gereği forma giyemeyecek Osimhen’in yokluğunda sarıkırmızılıların en büyük hücum silahı olacak.

Erteleme maçında Gaziantep’i konuk edecek Galatasaray’da, tüm gözler Michy Batshuayi’nin üzerinde olacak. Yaşadığı sakatlığın ardından tedavi için gittiği ülkesi Arjantin’den dün dönen Icardi, kadroda olmayacak. Maçın ertelendiği tarihten daha sonra kadroya katılan Osimhen de kurallar gereği forma giyemeyecek. Bu sezon görev yaptığı 7 maçta 3 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Batshuayi, bugün sarı-kırmızılıların en büyük hücum silahı olacak. Dünkü idman öncesi Belçikalı forvetle bire bir görüşme yapan teknik direktör Okan Buruk, kendisine olan güvenini dile getirdi. Yıldız futbolcu da hocasına, yüzünü kara çıkarmayacağının sözünü verdi.

Haberin Devamı

MAÇIN HAKEMİ AYDIN

Süper Lig’de hafta içi oynanacak erteleme maçlarının hakemleri açıklandı. Bugün Galatasaray’ın Gaziantep’i konuk edeceği mücadeleyi Cihan Aydın yönetecek. Yarınki Samsun-Başakşehir karşılaşmasına Direnç Tonusluoğlu atanırken perşembe günkü Trabzon-Kayseri mücadelesinde ise Mehmet Türkmen görev yapacak.

ZİRVE AŞKINA

Sarı-kırmızılılar, erteleme maçında Gaziantep’i ağırlayacak. Cim Bom, saat 20.00’de başlayacak mücadelede 3 puana uzanıp, maç fazlasıyla lider olan Fenerbahçe’den koltuğu devralmak istiyor. Sarıkırmızılılarda yeni transferler Osimhen, Jakobs ve Sallai, kadroya yeni dahil oldukları için karşılaşmada görev yapamayacak. Icardi’nin yanı sıra yine sakatlığı bulunan Ziyech de kadroda olmayacak. Son iki lig maçında 10 gol atarak gövde gösterisi yapan Galatasaray, rakibi karşısında ligde 5’te 5 yapmayı hedefliyor.

Haberin Devamı