SporSahne Cim Bom'un

Sahne Cim Bom'un

Paylaş
Sahne Cim Bom'un

Galatasaray, Avrupa Ligi macerasına bugün oynanacak PAOK maçıyla başlıyor. Ligde 6’da 6 yapan Cim Bom, taraftarının önünde 3 puan alıp seriyi sürdürmeyi hedeflliyor.

Şampiyonlar Ligi’nin kapısından dönen Galatasaray, Avrupa Ligi’nde sahne alıyor. Cim Bom, geçen sezon Yunanistan’da şampiyon olan PAOK’u saat 22.00’de RAMS Park’ta konuk edecek. Karşılaşma TRT-1 ve Tabii platformundan naklen yayınlanacak. Avrupa’da son 3 maçını kaybeden Aslan, ligde 6’da 6 yaparak çıkışa geçti. Okan Buruk’un öğrencileri Yunan ekibi devirip Avrupa’ya galibiyetle start vermek istiyor.

Haberin Devamı

KALE GÜNAY’IN

Young Boys maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 3 maç ceza alan Muslera, bugün forma giyemeyecek. Kaleyi Günay Güvenç koruyacak. Bu arada cezası sona eren teknik direktör Okan Buruk ise kulübedeki yerini alacak.

BAŞARIYA AÇ BİR TAKIMIZ

Galatasaray’ın hocası Okan Buruk, PAOK maçı öncesi her maçı kazanmak istediklerini söyledi. Buruk, “Kazanarak başlamak, 36 takımlı sıralamadaki yerimizi belirleyecek. İlk 8’de olmak için daha çok maç kazanmanız gerekiyor. Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birbirimizi geçmek için yarışacağız. Bu ülke futbolu ve puanı için de yararlı olacak. Başarı ve galibiyete aç olan bir takımız” diye konuştu.

DERBİYİ YATARAK İZLEDİM

Dursun Özbek, çarpıcı açıklamalar yaptı. Özbek, “Maçı evde yatarak izledim. Bizim için Fenerbahçe maçları kolay derbiler... Eğer hakemin verdiği o uyduruk penaltı olmasaydı, maç 5-6’lık maçtı. Hakemin bunu farkettiğini düşünüyorum. Hakemin penaltı kararı, farkın açılmasını engelledi” derken bahis sitesi sponsorluğundan para almadıklarını belirtti.

Haberin Devamı

 Sahne Cim Bomun

Panathinaikos’un koçu Ergin Ataman, Galatasaray’ı 85-56 yendikleri özel maçın ardından 3-1 işareti yapıp Fenerbahçe’ye gönderme yaptı.