SporSahne senin Maximin

Sahne senin Maximin

Paylaş
Sahne senin Maximin

Fenerbahçe’nin yeni transferi Allan Saint-Maximin, Lugano rövanşına hazırlanıyor. İlk maçta riske edilmeyen Maximin, salı günkü rövanşta ilk 11’de yer alacak.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında İsviçre ekibi Lugano’yu deplasmanda 4-3 yenmişti. Bu maç öncesi idmanda sakatlanan yeni transfer Allan Saint- Maximin riske edilmemiş ve oynatılmamıştı. Sakatlığı geçen Fransız kanat oyuncu salı günkü rövanşa hazır. Sakatlığı geçen, idmanlarda hazır görünen Maximin ile görüşen Jose Mourinho, “Senden beklenti büyük. Zamanımız sınırlı. Hem Avrupa hem ligde başarı istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

KADROYU BELİRLİYOR

Teknik direktör Jose Mourinho’nun 30 Temmuz Salı günkü Lugano maçıyla birlikte ideal kadrosunu oluşturmaya başlamak istediği belirtildi. Fenerbahçe, turu geçerse 3. eleme turunda Fransız ekibi Lille ile karşılaşacak. Sarı- Lacivertli ekip 10 Ağustos’ta ligin ilk maçında ise En Nesyrili kadrosuyla Adana Demirspor’u ağırlayacak.

TAKTİK ÇALIŞTILAR

Fenerbahçe, salı günkü Lugano maçının hazırlıklarını sürdürdü. Sabah saatlerinde teknik direktör Jose Mourinho yönetimindeki idmanın taktik ağırlıklı geçtiği öğrenildi. Çabukluk ve pas çalışması da yapan Fenerbahçe hazırlıklarına bugün devam edecek.

TFF ADİL OLURSA DESTEK VERİRİZ

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan başkan Ali Koç, “Gelen adil olursa (TFF için) en büyük desteği biz veririz. Bu federasyonun malum kulübü ittireceğini söyleyemeyiz ama öncekinin ittireceği yüzde 100’dü” dedi. ‘Malum kulüp” diyerek Galatasaray’ı hedef gösteren başkan Ali Koç, “Eski yönetime karşı olanlar Fenerbahçe ve Beşiktaş’tı. Birlikte federasyona yürüseydik, aday olabilirler miydi” diye konuştu.

Haberin Devamı

AZİZ YILDIRIM’A TEŞEKKÜR

Divan toplantısına katılan eski başkan Aziz Yıldırım ile kucaklaşan Ali Koç, “Burada Aziz başkanın olması çok önemli. Dünyanın en büyük spor kulübü vizyonunu Yıldırım yerleştirdi, biz devam ettirmeye çalışıyoruz” ifadesini kullandı. Başkan Ali Koç, “Olimpiyata 27 sporcu gönderdik. Hepsine başarı diliyorum. Bazıları bu nedenle bizi tebrik etmekten bile imtina ediyor” dedi.