SporSalih masada

Salih masada

Paylaş
Salih masada

Beşiktaş yönetimi, transfer harekatında önceliği sözleşmesi biten isimlere verdi. Asbaşkan Mete Vardar, bugün Salih Uçan ile bir araya gelecek. Yapılacak görüşmede orta yolun bulunması ve 30 yaşındaki futbolcu ile nikah tazelenmesi bekleniyor.

Beşiktaş’ta transfer harekatı içeriden başlıyor. Siyah-beyazlı yönetim, sözleşmesi bitecek olan Salih Uçan ile bugün masaya oturacak. Asbaşkan Mete Vardar, 30 yaşındaki orta saha ile bir görüşme gerçekleştirecek. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle şanssız bir yıl geçiren Salih, sezonun son bölümünde gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Yönetim, performansından memnun olduğu yıldız futbolcu ile yola devam etmek istiyor. Tecrübeli oyuncu da takımda kalmak için hayli istekli. Beşiktaş’ın teklif ettiği rakam ile Salih’in istediği ücret arasında fazla bir fark yok. Yapılacak görüşmelerin ardından milli futbolcu ile sözleşme uzatılması bekleniyor.

Haberin Devamı

LAMELA SEVİNCİ

Siyah-beyazlıların transfer listesinde yer alan Erik Lamela konusunda umut veren bir gelişme yaşandı. Sevilla, sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki futbolcu ile yolların ayrıldığını açıkladı. İspanyol ekibinde bu sezon 19 maça çıkan Arjantinli sağ kanat, 2 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

FLİCK BARÇA’DA

Beşiktaş’ın teknik direktör adayları arasında bulunduğu öne sürülen Hansi Flick’in yeni adresi belli oldu. Xavi Hernandez ile yollarını ayıran Barcelona, Alman teknik adamla 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. 59 yaşındaki Flick, en son Alman Milli Takımı’nı çalıştırmıştı.

HAYAL BİLE EDEMEZDİM

Sezonu Beşiktaş’ın başında tamamlayan teknik sorumlu Serdar Topraktepe, kupa zaferini anlattı. Topraktepe, “Oyuncuyken bana ‘İleride bu takımın teknik adamı olarak kupa alacaksın’ deseler hayal bile edemezdim” dedi. Genç futbolcu Semih’ten de övgüyle bahseden başarılı antrenör, “Güvenimizi boşa çıkarmadı. Ceza sahasında yakalarsa affetmez” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı