SporŞampiyonluk gitti, gözler seçimde

Şampiyonluk gitti, gözler seçimde

Paylaş
Şampiyonluk gitti, gözler seçimde

Ligde sezonu 99 puanla 99 gol atarak ikinci sırada bitirip kupasız tamamlayan Fenerbahçe’de gözler başkanlık seçiminde…

Mevcut başkan Ali Koç ile Aziz Yıldırım, 8-9 Haziran’da bir kez daha karşı karşıya gelecek. İki aday da taraftarın ve camianın yıllardır süren şampiyonluk hasretine son vermek istiyor. Yönetim kurulunda değişikliklere giden Koç, futbolda başarı yakalamak için listesine önemli isimleri aldı, sansasyonel transferler sözü verdi. Teknik direktörlük için Jose Mourinho hamlesinde bulunan eski başkan Yıldırım da birlik ve beraberlik mesajı verip sürdürülebilir bir başarı için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

KARTAL BEKLEMEDE

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın geleceği merak konusu. Aziz Yıldırım ile başkanlık yarışına girecek olan Ali Koç, Kartal ile ilgili yönetici arkadaşlarıyla görüşecek, sonrasında kesin kararını verecek. Yıldırım ise Jose Mourinho’yu göreve getireceklerini vaat etmişti ancak Mourinho’nun Suudi Arabistan kulüpleriyle görüşme halinde olduğu ortaya çıktı. Kartal da İstanbulspor maçının ardından “Kulüpte kalma veya gitmeyle ilgili bir beklentim yok” dedi.

GÜÇLÜ DÖNECEĞİZ

Dzeko, taraftara umut saçtı. Boşnak forvet, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Desteğiniz ve sabrınız için teşekkürler. Bilin ki sizler, Fenerbahçe’nin gerçek güçlerisiniz. Her zaman başı dik olan Fenerbahçe, gelecek sezon daha güçlü bir şekilde geri dönecektir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

FERDİ VEDA ETTİ

Ferdi Kadıoğlu’nun İstanbulspor maçının ardından takıma veda ettiği öğrenildi. Milli futbolcunun maçın ardından soyunma odasında arkadaşlarıyla vedalaştığı ileri sürüldü. Ferdi’nin West Ham United, Napoli ve Porto’yla görüştüğü ve 20-30 milyon euro arasında bir bedelle satılacağına kesin gözle bakılıyor.

MOURİNHO İLE GÖRÜŞECEĞİM

Fenerbahçe’de başkan adayı Aziz Yıldırım, seçim sözünü yineledi. Yıldırım, “Ben olduğum sürece bizi şampiyon yapmazlar diyen birinin aday olmaması lazım. 60 bin üye var gelin bu kulübe sahip çıkın. Biz Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız. Mourinho’yu getireceğiz dedik. İnşallah hafta sonu gidiyorum, görüşeceğiz ve getireceğiz” diye konuştu.

BÖCEKLERİ EZECEĞİZ!

Ali Koç, kaybedilen şampiyonluğun ardından sert konuştu. “Şahsen çok daha hırslandım” ifadesini kullanan Koç, “Bu sisteme karşı verdiğimiz mücadelede bir noktaya geldik. Bunu devam ettirebilmek, bu böcekleri öyle veya böyle ezmek zorundayız” dedi.