SporŞampiyonun gala gecesi

Şampiyonun gala gecesi

Paylaş
Şampiyonun gala gecesi

Galatasaray, 24. şampiyonluğunu görkemli törenle kutladı. Hem taraftarlar hem de futbolcular, şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Oyuncular, törene kendi seçtikleri parçalarla çıktı. Hem Süper Kupa hem de şampiyonluk kupası havaya kalkınca yer yerinden oynadı.

Galatasaray, 24. şampiyonluğunu görkemli bir törenle kutladı. ‘Şampiyonun Gala Gecesi’ sloganıyla duyurulan kutlamalar için Rams Park tribünleri tıklım tıklım dolarken hem taraftarlar hem de futbolcular şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. DJ Suat Ateşdağlı’nın performansının yanı sıra ışık, konfeti ve payro show ile drone gösterisi şampiyonluk kutlamasına renk kattı. Ortamı ısıtan isim, ilk olarak sahneye gelen Emircan İğrek oldu. Rapçi Uzi, Galatasaray için bestelenen ‘Şampiyon’ isimli özel şarkıyı statta ilk kez seslendirdi.

Haberin Devamı

ÇOCUKLUK AŞKIMSIN

Zara’nın söylediği ‘Çocukluk aşkımsın’ şarkısı tribünleri iyice havaya soktu. Ardından Edis, dansçılar eşliğinde taraftarlara unutulmaz anlar yaşattı. Sonrasında sahneye hem Süper Kupa hem de şampiyonluk kupası geldi. Seremoni için futbolcular, sahaya kendi seçtikleri şarkılarla tribünlerin tezahüratları eşliğinde çıktı. Nefeslerin tutulduğu son bölümde ise iki kupa birden havaya kaldırılırken Aslantepe’de adeta yer yerinden oynadı.

Şampiyonun gala gecesi

İYİLER SONUNDA MUTLAKA KAZANIR

Galatasaray için bu sezon şampiyonluğun sloganı “İyiler sonunda mutlaka kazanır” cümlesi oldu. Takımı stada getiren üstü açık otobüsün üzerinde bu slogan yer aldı. Ayrıca hem çıkış tünelinin hem de sahneye kurulan platformun üzerinde de bu cümle yer aldı.

Haberin Devamı

KADINLAR DA KUPAYI ALDI

Galatasaray, bu sezon hem erkek hem kadın futbol liginde şampiyonluğa ulaştı. Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ni zirvede tamamlayan Galatasaray Petrol Ofisi takımının oyuncuları da dünkü kutlamalar esnasında şampiyonluk kupasını kaldırdı. Taraftarlar, kadın takımına da sevgi gösterilerinde bulundu.

KEREM KAFA KARIŞTIRDI

Kerem Aktürkoğlu’nun kutlama sonrası sarf ettiği sözler vedaya yorumlandı. Yıldız futbolcu, “Umarım Galatasaray her sezon şampiyonluk yaşar. Ben de burada olursam her zaman elimden geleni sonuna kadar yaparım” ifadelerini kullandı.

 

Şampiyonun gala gecesi

 

GÖRSEL ŞÖLEN

Drone gösterisi geceye damga vurdu. İlk olarak gökyüzünde 20.45 yazısı belirdi. Eski başkan Adnan Polat’ın yıllar önce yaşanan şampiyonluk sonrası saatini gösterip “Saat kaç” diye sormasına atıfta bulunuldu. Ardından bir aslan siması ve şampiyon Galatasaray yazısı ortaya çıktı. Icardi’nin iki elini kulağına götürerek yaptığı gol sevincinin görüntüsü gökyüzüne yansıyınca ise tribünlerden büyük bir alkış koptu.

OKAN BURUK’A SEVGİ SELİ

Galatasaray’a üst üste iki şampiyonluk yaşatan teknik direktör Okan Buruk’a sevgi seli vardı. Genç hoca, seremoni için sahaya çıkarken taraftarlar adeta kendinden geçti. Buruk daha sonra taraftarlara şampiyonluk üçlüsü çektirdi.