SporSavaşacağım

Savaşacağım

Paylaş
Savaşacağım

Fenerbahçe Teknik Direktörü Mourinho, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

HT Spor’a konuşan Portekizli hocanın sözlerinden öne çıkanlar şunlar: “Gittiğim her kulüp, benim kulübüm haline gelir. ‘Bu forma benim derim’ söylemim doğru. Onlar için savaşacağım ve elimden gelenin en iyisini vereceğim. Baskıyı seviyorum. Chelsea’de 10 dakika mesafedeki evime yürüyerek giderdim. Türkiye’de 10 metre yürüyemem. Kariyerimde 8 şampiyonluk var. 9. şampiyonluğu kazanacağıma inanmasam, burada olmazdım. Türkiye’de Galatasaray’a karşı farklı bir bakış var. Benim doğama aykırı bir şey. Kurallar her kulübe aynı olmalı.”

Haberin Devamı

KOSTİC ÇÖZÜM BULACAK

Mourinho, yeni transfer Kostic’i nasıl kullanmak istediğini açıkladı. Portekizli hoca, “Kostic, geri üçlüde oynayabiliyor. Kanat bek, sol orta saha oynayabiliyor. Bu anlamda bize çok fazla çözüm bulacak. Takımın nerede ihtiyacı varsa Kostic de orada oynayacak” dedi.

BULUŞTULAR

Fenerbahçe, Sırbistan Milli Takımı’ndan yakın arkadaş olan Kostic ile Tadic’in birlikte fotoğrafını paylaşıp “Buluştular” notunu düştü. Bu arada Kostic, takımla birlikte ilk idmanına çıktı.

HEP FENER’İ İSTEDİM

Fenerbahçe’nin yeni transferi Kostic, kulüp televizyonuna konuştu. Transfer sürecini anlatan Sırp futbolcu, “Açıkçası ilk günden itibaren Fenerbahçe’ye gelmek istedim. Tadic ve Mourinho’nun burada olması benim için önemli sebeplerden bir tanesi. Mourinho ile çalışmak benim için çok büyük memnuniyet ve keyif olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

MEDİNA İÇİN KONUŞAMAM

Portekizli hoca, yapılan transferlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mourinho, adı Fenerbahçe ile anılan Medina için ise, “Onun hakkında konuşamam. O, şu anda Boca Juniors oyuncusu. Bir şey söyleyebilecek durumda değilim” ifadelerini kullandı.

DJİKU SEVİNCİ

Alanyaspor maçında sakatlanan Djiku sakatlığını atlattı. 30 yaşındaki oyuncu, sakatlığının ardından ilk kez saha çalışması yaptı. Sağlık heyeti, Ganalı futbolcunun birkaç gün içinde takıma katılmasını planlıyor.