SporSaygısızlık yapıldı

Saygısızlık yapıldı

Paylaş
Saygısızlık yapıldı

Mourinho, “Derbi sonrası basın toplantısından kaçmadım. 75 dakika beklettiler beni ve bu ilk defa olmuyor. Yenilgi canımızı yaktı ama motivasyona dönüşecektir” dedi.

Fenerbahçe’nin hocası Jose Mourinho, Saint-Gilloise maçı öncesi çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray yenilgisi sonrası basın toplantısına katılmamasıyla ilgili “Bana saygısızlık yapıldı” diyen Mourinho,”24 yıllık kariyerimde hiçbir toplantıdan kaçmadım. Kapıda 75 dakika beklettiler ve bu ilk defa olmuyor. Saygısızlığa uğrayan benim” dedi. Portekizli hoca, şöyle devam etti: “Bir maç kaybettik ve anladım ki bu normal bir maç değil. Tepkilerin de katlanarak büyüdüğünü fark ediyorum. Derbi kaybettiyseniz acınız 3 katı olur. Bizim canımızı yakan mağlubiyet bir motivasyon unsuruna dönüşebilir. Bizler birlikteyiz. Kendi içimizde pozitif eleştirilerimizi yapıyoruz. Eğer eleştirilecek birileri varsa ben ve oyuncularımdır. Harika bir taktik antrenman geçirdik. Önümüzdeki maçı kazanmak için elimdeki en iyi oyuncuları sahaya süreceğim.”

Haberin Devamı

KADRO DEĞİŞİYOR

Mourinho, farklı kadroyla sahaya çıkacaklarını belirtti. Fener’in hocası, “İrfan Can Kahveci rotasyon yapmak için oynamayacak. Kendisi çok iyi çalışıyor, çok arzulu. Rakibe de baktığımız zaman onun özelliklerine uygun biri. Kulübeden 2-3 oyuncu daha sahada olacaktır” dedi.

ANALİZ SORUMLUSU GİTTİ

Jose Mourinho’nun ekibinde ilk ayrılık gerçekleşti. Portekizli hocanın analiz sorumlusu Michele Salzarulo, ailevi sebepler nedeniyle ülkesi İtalya’ya geri dönmek istedi ve karşılıklı anlaşmayla sözleşmesi fesh edildi.

İRFAN CAN VERECEK

İlk 11’e bugünkü maçla geri dönecek olan İrfan Can Kahveci, skora katkı yapıp takımına 3 puan kazandırmayı hedefliyor. 29 yaşındaki yıldız, bu sezon Fenerbahçe ile tüm kulvarlarda toplamda 9 maça çıktı. 1 gol 1 asistle oynayan İrfan Can, toplam 289 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

60

Avrupa Ligi’nde 136 maça çıkan Fenerbahçe, 60 galibiyet elde etti. 43 kez yenilen Fener, 33 maçta berabere kaldı.

KEYİFLER YERİNDE

Kanarya, Saint Gilloise maçının hazırlıklarını tamamladı. Osayi Samuel ve Maximin antrenmanda yer alırken futbolcuların neşeli tavırları göze çarptı.