SporScott McTominay çıldırmış olmalı!

Scott McTominay çıldırmış olmalı!

Paylaş
Scott McTominay çıldırmış olmalı!

Galatasaray, orta saha transferi için rotayı İngiltere’ye çevirdi. Sarı-kırmızılı yönetici İbrahim Hatipoğlu, Cenk Ergün ile birlikte Manchester United forması giyen Scott McTominay için İngiltere’ye gitti.

İngiliz basını görüşmeye yer verirken ManU’nun İskoç orta sahanın transferinde Galatasaray’a olumlu yanıt verdiği belirtildi. Ancak 28 yaşındaki orta saha, Galatasaraylı yöneticilerden 10 milyon euro yıllık maaş talep etti. Bunun üzerine görüşmeler çıkmaza girerken sarı-kırmızılılar McTominay’ı ikna etmeye çalışacak. İngiltere Premier Lig’de 176 maçta 10 bin 861 dakika süre alan oyuncu 19 gol ve 4 asistlik katkı verdi.

Haberin Devamı

ASLAN’DA İKİNCİ KRİZ: KÖHN

Tete transferindeki sıkıntılar nedeniyle Shakhtar Kulübü ve UEFA’yla başı dertte olan Galatasaray’a bir kötü haber de Derrick Köhn ile ilgili geldi. Köhn’ün eski kulübü Hannover, 3.5 milyon euroluk bonservisin ödenmemesi üzerine UEFA’ya başvurdu. Bild’e konuşan Hannover’in başkanı Martin Kind, “Galatasaray bize Köhn için ödemenin tamamını yapmadı. Şampiyonluk bonusu da gelmedi. UEFA’ya mail atarak hukuki işlem başlattık” dedi.

EFE AKMAN İMZAYI ATTI

Galatasaray, akademi futbolcularından Efe Akman’la 2027-28 sezonunun sonuna kadar geçerli olacak profesyonel sözleşme imzalandığını açıkladı. 18 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon U19 takımıyla 36 maça çıkarken Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 1 karşılaşmada oynadı.

Haberin Devamı

ÇİFT İDMANLA GAZA BASTI

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’nın Geinberg bölgesinde yaptığı çift antrenmanla sürdürdü. Sabah kuvvet çalışması yapan Cim Bom, akşam topa sahip olma uygulamalarının ardından çift kale maçla idmanı bitirdi.