SporSebastien Haller seferberliği

Sebastien Haller seferberliği

Paylaş
Sebastien Haller seferberliği

Beşiktaş, Immobile’nin yanına pivot santrforda kararlı. Liste başında Sebastien Haller var. Ancak Dortmundlu oyuncunun gelişi, Aboubakar’ın satışına bağlı.

Cenk Tosun’un Fenerbahçe’ye gitmesiyle forvet çalışmalarına başlayan Beşiktaş’ta ilk hedef Sebastien Haller. Dortmund’dan ayrılmak isteyen 30 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncunun gelişi öncelikle Aboubakar’ın gidişine bağlı. 1 yıl daha sözleşmesi olan Kamerunlu oyuncu ise gitmemek için direniyor. Teknik direktör van Bronckhorst da Aboubakar’ın bir an önce gönderilmesini talep ediyor.

Haberin Devamı

BERTUĞ VE IHEANACHO

Beşiktaş bir yandan Aboubakar’ı ikna etmeye çalışırken, bir yandan da Haller ve Dortmund ile pazarlık sürüyor. Dortmund, 2 yıl daha sözleşmesi olan Haller için kapıyı 10 milyon eurodan açtı. Haller, geçen sezon sürekli oynayamadığı için ayrılmak istiyor. Beşiktaş bonservis bedelini 7-8 milyon euroya çekebilirse işi bitirecek. Rennes forması giyen Bertuğ Yıldırım, Leicester City’den ayrılan Kelechi Iheanacho diğer adaylar.

BİR YILDIZ DOĞUYOR

Beşiktaş’ta herkes Grazer maçında 2 gol atıp, 1 asist yapan 17 yaşındaki Mustafa Hekimoğlu’nu konuşuyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un, “Beni şaşırtıyor” dediği Mustafa, Avusturya kampında parladı. Takım kaptanlarından Necip uysal yaklaşık 6 ay önce, “Mustafa Hekimoğlu, Arda Güler ve Semih Kılıçsoy seviyesinde. Hatta onları geçebilecek yetenekleri var” diyerek takım arkadaşını övmüştü. 22 Nisan 2007 doğumlu, 1.85 metre boyundaki Mustafa güçlü fiziği ile de dikkat çekiyor. Mustafa’nın sözleşmesi 4 Mayıs’ta 2027’ye kadar uzatılmıştı.

Haberin Devamı

CHAMBERLAİN İNGİLTERE’YE

Slovenya kampına dahil edilmeyen orta saha oyuncusu Alex Oxlade- Chamberlain, İngiltere’ye dönüyor. 30 yaşındaki oyuncu, Southampton ve Sheffield United ile görüşmelerini sürdürüyor. Ülkesine dönecek olan Chamberlain, geçen sezon 30 maçta 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

AMARTEY’DE SORUN VAR

Yabancı kontenjanını açmak ve maliyetleri düşürmek isteyen Beşiktaş’a Amartey de sorun çıkarıyor. Ganalı oyuncu, Arabistan’dan gelen cazip kiralama teklifini de kabul etmedi. İki yıl daha sözleşmesi olan Amartey’in en az zararla gönderilmesi planlanıyor.