SporSemih daha gelişecek

Semih daha gelişecek

Paylaş
Semih daha gelişecek

Genç yıldıza az süre vermekle eleştirilen Bronckhorst, kendini şöyle savundu: “Benim için yükselen bir yıldız ve çok yetenekli bir oyuncu. Bu sene daha iyi oyuncu haline gelecek. Onu geliştirmeye çalışıyorum. Bununla ilgili detayları kendisi biliyor.”

Beşiktaş Teknik Direktörü Bronckhorst, Türkiye’de ilk özel röportajını yayıncı kuruluşa verdi. Bein Sports’a konuşan Hollandalı hoca, sorulara içtenlikle yanıt verdi. Geçtiğimiz sezon takıma en fazla skor katkısı veren isim olan Semih Kılıçsoy’un fazla süre almaması eleştirisini yanıtlayan başarılı teknik adam, şunları söyledi: “Semih ile iyi bir ilişkim var. Benim için yükselen bir yıldız ve çok yetenekli bir oyuncu. Semih, bu sene daha iyi oyuncu haline gelecek. Bazı gençler sadece performans sergilerken değil, kariyerleri boyunca iyi olmalılar. Onu geliştirmeye çalışıyorum. Bununla ilgili detayları kendisi biliyor. Oyuncularımla konuşmalarımı açık açık anlatmam. Ona farklı şeyler söylediğimi sanmıyorum, diğer teknik adamlar da bunları söylemiştir. Beşiktaş için çok iyi bir futbolcu olacak. Devre arası iyi teklifler gelebilir ama Semih’i satmak istemem. Umuyorum ki uzun seneler bizlere hizmet edecek.”

Haberin Devamı

ŞU AN 11’DE OYNATMAM!

Bronckhorst, Ajax maçında ilk 11’de oynattığı Mustafa Hekimoğlu hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. “Onun ihtiyacı bu deneyimleri yaşayıp gelişmesi” ifadesini kullanan Hollandalı teknik adam, “Kurduğum 11’i ilk eleştiren benim. O gün Mustafa hakkındaki düşüncem bu yöndeydi. Ama Ajax maçı bugün tekrar oynansa onu ilk 11’de oynatmazdım” diye konuştu.

YUHALANMAK FAZLA GELDİ

Bronckhorst, Frankfurt maçındaki taraftarın protestosuna da değindi. Gelmeden önce de Türk futbolunu takip ettiğini belirten Hollandalı teknik adam, “Burada baskı yüksek. İnanılmaz bir baskı var. Buraya bunları bilerek imza attım. Taraftarların yuhalaması fazla geldi. Eleştiriler normal ancak sonuna kadar gitmek istiyoruz. Üzerimizde baskı var, taraftarları mutlu etmek ve onlarla keyifli anlar yaşamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

JOKERİ RASHİCA

Beşiktaş’ın hocası Bronckhorst, Gaziantep maçında Rashica’yı bu sezon ilk kez yedek soyundurmuştu. Kosovalı kanat oyuncusu, buna rağmen sezonun geri kalan bölümünde Hollandalı hocanın adeta jokeri oldu. 12 resmi maçta 1 gol ve 5 asistlik katkı veren yıldız futbolcu, 3 farklı mevkide oynadı. Sağ kanat, sol kanat ve son olarak sağ bekte görev yapan 28 yaşındaki oyuncu, mücadelesiyle takdir topladı.

HAKEMLERE NOTUM 6.5

Hollandalı hoca, ligdeki hakem yönetimlerini beğenip beğenmediği sorusuna temkinli yaklaştı. Gülerek, “Hakemlere puan vermemi mi istiyorsunuz?” diyen Bronckhorst, “Herkes hakem konuşuyor. Biz kendi gelişimimizden bahsediyorsak, hakemlerin de gelişmesi lazım. Bir puan vermem gerekirse, 10 üzerinden 6.5 puan verebilirim. Daha gelişecekleri yol var” ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ

Başarı odaklı bir hoca olduğunu dile getiren Bronckhorst, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Başarılı çalıştırıcı, “Her zaman hedefim kupa kazanmak. Her zaman zafer, yani kupa isterim. Her zaman kulübe enerjik geliyorum. Sıkı çalışmak ve her şey ile mücadele ettiğimizden emin olmak için buradayım. Maç kazanmaya devam etmek ve şampiyon olmak istiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

HOCAYA SORUN!

Hasan Arat, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette Semih’le ilgili eleştirilere yanıt verdi. Arat, “Bronckhorst, hiçbir yere gitmeyecek. Biz gidersek ancak gider. Semih konusunda hiçbir sorun yok. Bu, tamamen hoca kararı. Onu neden oynatmadığını hocaya sorun. Bizler koltuğa çakılı değiliz. Zamanı gelince gitmesini de biliriz” dedi.

İMZALAR ATILDI

Beşiktaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ arasında iş birliği anlaşması imzalandı. Törene, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile İBB Şehircilik Grubu ve KİPTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt katıldı.

SÜRPRİZİMİZ VAR

Beşiktaş’ta başkan Hasan Arat, imza töreninde ‘Kara Duvar’ projesiyle ilgili konuştu. Arat, “Konyaspor maçında stadımızda bazı sürprizler olacak. Taraftarın isteklerini çok ciddiye alıyoruz. Kara Duvar ile ilgili yapılması gereken tüm işlemleri yaptık. Devletimiz, bu konuyla ilgili çalışıyor. Beşiktaş, üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmiştir. Çok süratle, izin çıktıktan sonra 4-5 hafta içerisinde değişim yapabiliyoruz. Beşiktaş, en şanslı kulüplerden bir tanesi. Taraftarımız istiyor, devletimiz anlayışla karşılıyor. Devletin karar mekanizması onlara ait. Onları bekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

KONDİSYON ÇALIŞTI

Siyah-beyazlılar, Konya maçı hazırlıklarını tek idmanla sürdürdü. Bronckhorst yönetimindeki idman kondisyon ağırlıklıydı. Isınma koşuları ve 5’e 2 çalışmasıyla başlayan idman, pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, dar alanda oynanan çift kale maçla sona erdi.