SporŞenol Güneş'in gurur haftası

Şenol Güneş'in gurur haftası

Paylaş
Şenol Güneş'in gurur haftası

Başakşehir maçı, Trabzonspor’da Şenol Güneş’in hocalık kariyerindeki 1000. maçı olacak. Deneyimli teknik adam, 999 maçta 518 galibiyet, 244 beraberlik ve 235 mağlubiyet elde etti.

Takımları rakiplere 1795 gol atarken, kalesinde ise 1122 gol gördü. Söz konusu müsabakalarda Güneş, maç başına 1.80 puan ortalaması elde etti. İki takım arasında oynanacak zorlu karşılaşma Güneş’in futbol serüveninde unutulmaz bir anı olarak kayıtlara geçecek.

Haberin Devamı

KARİYERİ TEHLİKEDE

Bordo-mavililerde şanssızlık Serkan Asan’ın yakasını bırakmıyor. Sakatlığını bir türlü atlatamayan 25 yaşındaki sağ bekin, en iyi ihtimalle 3 ay sonra sahalara dönmesi bekleniyor. Ancak kötü senaryoda oyuncunun sezonu kapatma riski de bulunuyor. Yaşadığı diz sakatlığının üzerine cilt hastalığına da yakalanan Serkan’ın tedavi için yurt dışına gönderilmesi planlanıyor.

ÇİFT İDMAN YAPTILAR

Trabzonspor, Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürdü. Bordo-mavililer, dün çift idman gerçekleştirdi. Sabah salonda kuvvet çalışmasının ardından duran top çalışması yapıldı. Akşam mesaisinde ise zorlu mücadelenin taktiği üzerinde duruldu.