SporSergen Yalçın'a sürpriz talip! Her an imza atabilir

Sergen Yalçın'a sürpriz talip! Her an imza atabilir

Paylaş
Sergen Yalçın'a sürpriz talip! Her an imza atabilir

Bundesliga II ekibi Schalke 04, teknik direktör Sergen Yalçın'ı takımın başına getirmek istiyor. Geçen sezon Antalyaspor'u çalıştıran ve sezon sonunda ayrılan Yalçın'a Alman ekibinden teklif geldiği iddia edildi.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Antalyaspor’u çalıştıran ve sezon sonunda takımdan ayrılan Sergen Yalçın, Almanya’dan sürpriz bir teklif aldı. Bundesliga 2 ekiplerinden Schalke 04’ün, 51 yaşındaki teknik direktörü takımın başına getirmek istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

SCHALKE 04 SERGEN YALÇIN’A TALİP

343 Digital YouTube kanalında Ersin Düzen’in yaptığı açıklamaya göre, Alman ekibi Schalke 04, Sergen Yalçın’ı takımın başına getirmek için ısrarcı. Geçmişte Beşiktaş’ta büyük başarılara imza atan Sergen Yalçın’ın, Bundesliga 2’de mücadele eden Schalke 04 ile anlaşma ihtimali dikkat çekiyor.

SCHALKE’NİN ZOR DURUMU

Schalke 04, Bundesliga II’de geride kalan 6 haftada 1 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 4 puan toplayabildi. 18 takımlı ligde 16. sırada yer alan Schalke, kötü gidişatı durdurmak için Yalçın’ı takımın başına getirmek istiyor.

KENAN KARAMAN İLE YENİDEN BULUŞABİLİR

Schalke 04 kadrosunda Beşiktaş’ın eski futbolcusu Kenan Karaman da forma giyiyor. Kenan Karaman, daha önce Beşiktaş’ta Sergen Yalçın ile birlikte çalışmıştı. Sergen Yalçın’ın göreve gelmesi halinde ikilinin yeniden buluşması bekleniyor.

Haberin Devamı

Sergen Yalçın’ın Almanya macerasına atılıp atılmayacağı ise büyük merak konusu. Bu sürpriz gelişme, Türk futbolseverler tarafından da yakından takip ediliyor.