SporSeri Hatay'da sürsün

Seri Hatay'da sürsün

Paylaş
Seri Hatay'da sürsün

Trabzonspor, 3 puan özlemini geçen hafta Konyaspor galibiyeti ile bitirmişti. Bordomavili ekip şimdi deplasmandaki 3 puan hasretini Hatay’da sona erdirmek istiyor. Fırtına deplasmandaki son galibiyetini geçen sezonun 37. haftasında Başakşehir’i yenerek almıştı.

GOLÜ BİLE YOK

Haberin Devamı

Teknik direktör Şenol Güneş 5 Ekim Cumartesi günü Hatay zaferi ile bu sezon ilk kez üst üste 2. galibiyetini almayı hedefliyor. Ligdeki 19 takım içinde bu sezon deplasmanda gol atamayan tek ekip konumundaki Trabzon bu kötü istatistiğe de son vermeyi planlıyor.

SIRA VERGİ BORÇLARINDA

Başkan Ertuğrul Doğan, Bankalar Birliği anlaşmasından 2.1 milyarlık ödeme sonrasında çıkmıştı. Büyük bir adım atan başkan Doğan’ın ikinci hedefi ise vergi borçlarını kapatmak. Başkan Ertuğrul Doğan, “25 yılda birçok vergi anlaşması yapılmış. Anlaşmalara uyulmadığı için 2 milyar liraya yakın vergi borcu oluşmuş. Bunu da plan dahilinde kapatacağız” diye konuştu.

OĞLUNUN ADINI BAKASETAS KOYDU

Giresun’da yaşayan Yakup- Nebahat Sağır çifti 30 Eylül’de dünyaya gelen oğullarına Baran Azat Bakasetas ismini koydu. Trabzonspor taraftarı olduğunu belirten Yakup Sağır, “Trabzonspor sevdam yüzünden hayran olduğum Bakasetas ismini oğluma koydum” açıklaması yaptı.

Haberin Devamı