SporSezon galası şampiyondan

Sezon galası şampiyondan

Paylaş
Sezon galası şampiyondan

Son iki yılın şampiyonu Galatasaray, yeni sezonun ilk maçında Hatay’ı ağırlıyor. Saat 21.00’de başlayacak maç ile taraftarların özlemi sona erecek.

Şampiyon Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Hatay ile karşılaşacak. Cim Bom üst üste 3, toplamda da 25. şampiyonluk için sezona başlayacak. Sezon öncesi 6 maçın 4’ünü kaybeden Galatasaray, lige iyi başlamak istiyor. Özellikle Süper Kupa’daki 5-0’lık mağlubiyeti unutturmak için kazanmak Cim Bom için ayrıca önem taşıyor.

Haberin Devamı

YENİLER GÖRÜCÜDE

Okan Buruk’un görev vermesi halinde Jelert ve Sara ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyecek. Süper Kupa maçında görev alan Bastshuayi de şans bulması halinde ilk kez Galatasaray formasıyla lig maçında mücadele edecek.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Galatasaray dün akşam yaptığı idman ile Hatay maçı hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılı ekipte eksik bulunmuyor. Teknik direktör Okan Buruk idman öncesi yaptığı kısa konuşmada, “Tartışmaları, kırgınlıkları bir kenara bırakalım. Yine şampiyon olmalıyız, beklentileri karşılamalıyız” uyarısı yaptı.

82 GÜN SONRA BULUŞUYORLAR

Galatasaray RAMS Park’ta son olarak 19 Mayıs’ta Fenerbahçe ile taraftarı önüne çıkmıştı. Cim Bom 82 gün sonra Hatay maçıyla taraftarı ile buluşuyor.

Haberin Devamı

ZAHA ADA YOLCUSU

Galatasaray’da bekleneni veremeyen Wilfried Zaha için Crystal Palece iddiaları ortaya atıldı. Telegraph, “Zaha 9 milyon sterlinlik ücret talep ediyor. Crystal Palace, eski oyuncusunu kiralamak istiyor” diye yazdı. İngiliz basınında, “Şok geri dönüş” yorumu da yapıldı.

DÜDÜK TURGUT DOMAN’DA

MHK, Süper Lig’de ilk haftanın hakemlerini açıkladı. Bugün oynanacak Galatasaray- Hatayspor maçını Turgut Doman yönetecek. Diğer atamalar şu şekilde: YARIN: Kasımpaşa- Konya: Muhammet Ali Metoğlu, Antalya-Göztepe: Zorbay Küçük, Fenerbahçe-Adana Demir: Atilla Karaoğlan, PAZAR: Sivas-Trabzon: Cihan Aydın, Alanya-Eyüp: Oğuzhan Çakır, Samsun-Beşiktaş: Ali Şansalan, PAZARTESİ: Rize-Başakşehir: Direnç Tonusluoğlu, Bodrum- Gaziantep: Mehmet Türkmen.