SporŞimdi Lille düşünsün

Şimdi Lille düşünsün

Paylaş
Şimdi Lille düşünsün

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi 3. ön öleme turunda karşılaşacakları Lille maçı öncesi önemli mesajlar verdi.

Rakiplerinden çekinmediklerini belirten Mourinho, “Rakibimizi iyi analiz ettik. Artık biz onları değil, onlar bizi düşünsün” diyerek takımına duyduğu güveni dile getirdi. Kendisinin her galibiyet sonrası ön plana çıkarılmasından rahatsız olduğunu belirten Portekizli teknik adam, “Maçları benim sayemde değil, oyuncular ve muhteşem taraftarımız sayesinde kazanıyoruz. Ancak bazen taraftarlarımızın verdikleri tepkiyi sadece bir futbolcu değil, tüm takım olarak alıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

MELİH BOSTAN KONYASPOR’DA

Fenerbahçe, Melih Bostan’ın Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’a transfer olduğunu açıkladı. Altyapıdan yetişen Melih Bostan’ın geri alma opsiyonu da Fenerbahçe’de olacak. Piyasa değeri 600 bin euro olan 20 yaşındaki Melih forvette görev yapıyor.

LİLLE STARTI VERİLDİ

Fenerbahçe, Lugano maçı sonrası bir günlük izin yapmıştı. Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde sarı-Lacivertli futbolcular, 6 Ağustos Salı günü Fransa’da Lille ile oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçının hazırıklarına dün başladı.