SporSinopspor - Düzcespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sinopspor - Düzcespor Maçı CANLI İZLE

Sinopspor - Düzcespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sinopspor - Düzcespor Maçı CANLI İZLE

Paylaş
Sinopspor - Düzcespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sinopspor - Düzcespor Maçı CANLI İZLE

Sinopspor - Düzcespor arasında oynanacak olan karşılaşmayı canlı olarak izlemek isteyen birçok sporsever tarafından karşılaşmanın detayları araştırılmakta. Peki, Sinopspor - Düzcespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sinopspor - Düzcespor maçı şifresiz mi? Sinopspor - Düzcespor Maçı canlı!

Sinopspor - Düzcespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sorusu sporseverlerin gündeminde. Sinopspor - Düzcespor maçı canlı izlemek isteyen birçok taraftar, internet üzerinde araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Sinopspor - Düzcespor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Sinopspor - Düzcespor maçı şifresiz mi? Sinopspor - Düzcespor Maçı canlı!

Haberin Devamı

SİNOPSPOR - DÜZCESPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

10 Eylül 2024 tarihinde Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) kapsamında oynanacak olan Sinopspor ile Düzcespor arasındaki karşılaşma, saat 15:00'te başlayacak. Maç, A Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek. A Spor, Digiturk 88, D Smart 80, Kablo TV 142, Tivibu 381, Turkcell TV+ 74 ve Vodafone TV 71 numaralı kanallarda şifresiz olarak yayınlanacak.

SİNOPSPOR - DÜZCESPOR MAÇI CANLI İZLE

Karşılaşmayı Türksat uydusu üzerinden ve internetten şifresiz olarak A Spor kanalından canlı izleyebilirsiniz. Maç, Sinop Şehir Stadyumu'nda oynanacak.