SporSon aday Lauriente

Son aday Lauriente

Paylaş
Son aday Lauriente

Galatasaray, Zalewski transferi yatınca B planını devreye soktu. Sarıkırmızılılar, Sassuolo forması giyen Armand Lauriente için temaslara başladı. Yönetim, 25 yaşındaki Fransız sol kanat oyuncusunu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadroya katmak istiyor.

Zalewski transferini tamamlayamayan Galatasaray’da yönetim, B planını devreye soktu. Sarı-kırmızılılar, transferin son gününde Sassuolo forması giyen Armand Lauriente’yi kadroya katmak için uğraş verecek. Yönetim, hem Fransız sol kanat hem de İtalyan ekibiyle temasa geçti. Cim Bom, 25 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. Sassuolo yönetimi ise 2022’de 10 milyon euro karşılığı Lorient’ten transfer ettiği Lauriente için 15 milyon euro bonservis talep ediyor. Yıldız futbolcu, Serie A’ya veda edip bu sezon Serie B’de mücadele edecek kulübünden ayrılmaya sıcak bakıyor. Skorer kimliği ile ön plana çıkan Fransız oyuncu, Sassuolo formasıyla görev yaptığı 70 maçta 13 gol atarken 12 de asist üretmişti. Sarı-kırmızılıların, ocak ayına kadar Avrupa Ligi’nde forma veremeyeceği oyuncuyu kadrosuna katmak için bu gece yarısına kadar vakti var.

Haberin Devamı

ZALEWSKİ OLMADI

Galatasaray, bitme aşamasına getirdiği Nicola Zalewski transferinde hüsran yaşadı. Roma ile bonservis pazarlığı yapan sarı-kırmızılılar, ilk planda yıllık 2 milyon eurodan 1’i opsiyonlu 5 sezonluk kontrata ‘evet’ diyen Polonyalı sol kanadın fikir değiştirmesi üzerine masadan kalktı. İtalyan gazeteci Di Marzio, 22 yaşındaki futbolunun Roma’da kalmaya karar verdiğini duyurdu

ALTERNATİF RUİ

Sarı-kırmızılılardan Mario Rui hamlesi geldi. Yönetim, Napoli forması giyen 33 yaşındaki Portekizli futbolcu için fiyat sordu. Hem sol bek hem de orta sahanın solunda görev yapabilen tecrübeli futbolcunun, İtalyan ekibiyle 2 sezon daha kontratı var. 2018’den beri Napoli’de olan Rui, Portekiz Milli Takımı’nda da 12 maçta görev yapmıştı.

Haberin Devamı

TOURE İDDİASI

Galatasaray için son dakika transfer iddiası İtalya’dan geldi. Calciomercato, sarıkırmızılıların Milan forması giyen Fode Ballo Toure için devreye girdiğini öne sürdü. Haberde, taraflar arasındaki görüşmelerin kısa süre içinde başlayacağı belirtildi. Sol bek ve sol kanatta görev yapan 27 yaşındaki Senegalli oyuncunun, İtalyan ekibiyle 1 yıllık sözleşmesi var.

TRANSFERİN SON GÜNÜ

Türkiye’de yaz transfer dönemi bugün resmen sona erecek. 24 Haziran’da başlayan birinci transfer ve tescil dönemi, bu gece yarısı bitecek. “Ara transfer” olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 13 Ocak 2025’te başlayıp 11 Şubat 2025’te tamamlanacak.

ASLAN BALKAN ŞAMPİYONU

Galatasaray Daikin, Kadınlar Voleybol Balkan Kupası’nda şampiyon oldu. Temsilcimiz, Yunan ekibi PAOK’u 25-17, 25-21 ve 25-20’lik setlerle 3-0 yenerek mutlu sona ulaştı. Bu sonuçla CEV Challenge Kupası’na katılma hakkı kazanan sarı-kırmızılılar, 32’li Finaller Turu’nda Yunanistan’ın AO Thiras takımıyla eşleşti.

HALİL’E 3 TALİP

Cim Bom, kadroda düşünülmeyen Halil Dervişoğlu’ndan kendisine takım bulmasını istemişti. Geçtiğimiz sezonu Hatay’da kiralık geçiren 24 yaşındaki futbolcunun, 3 Süper Lig ekibiyle temasta olduğu öğrenildi. Yönetim; Kasımpaşa, Gaziantep ve Rizespor’un forvet oyuncusu için yaptığı teklifleri değerlendiriyor.

Haberin Devamı

CARNEY SÜRPRİZİ

Sarı-kırmızılılardan transferin son günü bir orta saha sürprizi gelebilir. Club Brugge’ün yüksek bonservis isteği nedeniyle Raphael Onyedika transferini askıya alan Cim Bom, Chelsea oyuncusu Carney Chukwuemeka için nabız yokluyor. Yönetim, 20 yaşındaki İngiliz futbolcu için Premier Lig ekibine kiralama teklifinde bulunacak.

BURUK SIKINTILI

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Rize maçı öncesi sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Genç hoca; bazı isimlerin sakat olması, bazı isimlerin de tam form tutmaması nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyor. Stoperde, sakatlığı geçen Sanchez ile Nelsson ikilisinden kimin oynayacağı belirsiz. Sol bekte de Jakobs ile Berkan arasında tercih yapılacak. Son olarak Ziyech’in sakatlığı sağ kanatta boşluk yarattı. Icardi’nin yokluğunda Osimhen’in yedek soyunup Batshuayi’nin forma giymesi muhtemel.

ZİYECH ŞOKU

Sarı-kırmızılılara, Ziyech’ten kötü haber geldi. Afrika Uluslar Kupası Elemeleri’nde Fas Milli Takımı’nın Lesotho ile oynadığı karşılaşmada sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden yıldız futbolcunun, sağ üst arka adale grubunda 2. derece strain (zorlanma, kanama ve kısmi yırtık) tespit edildi. Ziyech’in yaklaşık 3 hafta forma giyemeyeceği öğrenildi.

Haberin Devamı