SporSouza aşkı alevlendi

Souza aşkı alevlendi

Paylaş
Souza aşkı alevlendi

Orta saha transferi için hummalı bir çalışma yürüten Fenerbahçe rotayı İngiltere’ye çevirdi.

Sarı-lacivertliler, Sheffield United’ın 25 yaşındaki Brezilyalı orta sahası Vinicius Souza’nın temsilcisiyle temas kurdu ve transfer şartlarını sordu. Daha önce Vini Souza’yı 2022 yazında Lommel’deyken isteyen ancak Sheffield United’ın 12.5 milyon euro önermesi üzerine transferden çekilen Fenerbahçe, tekrar harekete geçti. Sheffield United’ın küme düşmesinin ardından Souza’nın bir başka kulübe transfer olma isteğini duyan Fenerbahçe, tekrar nabız yoklama kararı aldı.

Haberin Devamı

TAM BİR JOKER

25 yaşındaki orta saha, geçen sezon 36 Premier Lig maçında forma giymişti. Souza, 36 maçının 1’ini stoper, 22’sini ön libero, 13’ünü merkez orta saha olarak oynadı.

YÜZLER GÜLÜYOR

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. 2 gruba ayrılan futbolcular 5’e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Futbolcuların bir hayli keyifli olduğu gözlendi

ÖZKAN’A 90 GÜN KOÇ’A PARA CEZASI

PFDK, Göztepe- Fenerbahçe maçında yaşanan olayların faturasını kesti. İzmir ekibine, çıkan olaylar nedeniyle 2 maç saha kapama cezası verildi. Göztepe görevlisi Fatih Özkan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a yönelik saldırısı nedeniyle 90 gün hak mahrumiyeti cezası aldı. Başkan Koç da akredite edilmediği alanda bulunmaktan 504 bin TL para cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

SAMET-KENT FRANSA’YA

Sarı-lacivertlilerde gönderilecekler listesinde bulunan Samet Akaydın ile Ryan Kent’in rotası belli oldu. Fransa Ligue 1 ekibi Nice, her iki oyuncuya kancayı taktı. Samet’i 1 sezonluğuna kiralamayı düşünen Nice, Ryan Kent’i bonservisiyle birlikte kadrosuna katmayı hedefliyor.