SporSzymanski'den sol bek olur!

Szymanski'den sol bek olur!

Paylaş
Szymanski'den sol bek olur!

Mourinho, Manchester United’ın Tottenham ile birlikte Avrupa Ligi’nin favorisi olduğunu söyledi, “Sol bek için televizyonlardaki uzmanlardan tavsiye alırım. Belki ‘Szymanski’yi oynat’ derler. Ben de kurtulurum” diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Manchester United maçı için soruları cevapladı. Portekizli teknik adam, “Manchester iki maçta iki beraberlik aldı. Kazanamadılar ama yenilmediler de. Bence turnuvanın iki favorisi var, Manchester United ve Tottenham” dedi. Sıkıntılı olan sol bek konusuna ise, “Oosterwolde, Kostic ve Levent yok. Belki televizyondaki uzmanlardan tavsiye alırım. ‘Symanski derler’ ben de eleştirilmekten kurtulurum. Öyle ya Szymanski solak, hızlı, üstelik gol de atamıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

JAYDEN SEZONU KAPATTI

Manchester’ın kötü bir dönem geçirmesinin kendisini mutlu etmediğini söyleyen Mourinho şunları söyledi: “Kazanamadılar ama kaybetmediler. Potansiyelleri var. Bizden korkmaları için bir neden yok. Onlar da biz de en iyi takımımızla sahada olacağız. 11’e 11 kazanamayız ama taraftar desteği bizi öne çıkarır. Jayden için bence sezon bitti. Mayıs başında 2-3 maç oynarsa benim için ekstra olur.”

SADECE ŞANSSIZIM

Basın toplantısında konuşan Szymanski ise, “Muhakkak üç puan için oynayacağız. Takımın motivasyonu ve özgüveni yüksek. Ben şuna eminim ki sahada iyi cevap verip, iyi futbol sergileyeceğiz” dedi. Polonyalı oyuncu, “Geçen sezon başında goller atmıştım, şimdi şanssızlık yaşıyorum. Ancak performansımın değiştiğini düşünmüyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

İŞTE SENİN MAÇIN MAXİ

Fenerbahçe, lig ve Avrupa’da kötü bir dönem geçiren Manchester United’ın kilidini Maximin ile açmak istiyor. Teknik direktör Mourinho, özel görüştüğü Fransız yıldıza, “İşte sana fırsat. Galibiyete ve iyi futbola ihtiyacımız var” diyerek moral verdi.

İYİ SONUÇLARA İHTİYACIMIZ VAR

Fenerbahçe’nin tecrübeli stoperi Çağlar Söyüncü, UEFA TV’ye Manchester United maçı için açıklamalarda bulundu. Çağlar, “Hem taraftar olarak hem Türk futbolu olarak iyi sonuçlara ihtiyacımız var. Bunu hak ediyoruz” dedi. Çağlar, “Milli takımda yaptığımız çıkışı kulüp takımları olarak da yapmak istiyoruz. Avrupa Ligi’nde gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” diye konuştu.

FENERBAHÇE SİGORTALANDI

Fenerbahçe, Anadolu Sigorta ile anlaşma imzaladı. Anlaşma ile Ülker Stadı, Samandıra ve Dereağzı tesisleri, Ülker Spor Etkinlik Salonu, Topuk Yaylası gibi tesis ve varlıkları sigorta kapsamına alındı.

ANTONY’DEN SAYGI DOLU SÖZLER

Manchester United’ın yıldızı Antony, eski takım arkadaşları Fred ve Tadic’ten övgü dolu sözlerle bahsetti, Jose Mourinho için, “Harika bir antrenör ve saygıyı hak ediyor” diye konuştu. Antony, “Fred ve Tadic iyi oyuncular, iyi insanlar. Onlarla görüşme fırsatı olacağı için mutluyum. Maça gelince iyi hazırlandık, istediklerimizi yapabilirsek puan alacağımızı biliyoruz” dedi.

Haberin Devamı