SporTalisca Beşiktaş'a mı gelecek? Talisca Beşiktaş'a transfer olacak mı, son durum ne?

Talisca Beşiktaş'a mı gelecek? Talisca Beşiktaş'a transfer olacak mı, son durum ne?

Paylaş
Talisca Beşiktaş'a mı gelecek? Talisca Beşiktaş'a transfer olacak mı, son durum ne?

Beşiktaş, devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor ve taraftarların uzun süredir beklediği bir isim olan Anderson Talisca’yı yeniden gündemine aldı. Peki, Talisca Beşiktaş'a mı gelecek? Talisca Beşiktaş'a transfer olacak mı, son durum ne?

Siyah-beyazlı formayla geçmiş yıllarda sergilediği performansla büyük beğeni toplayan Brezilyalı yıldız, şu anda Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da forma giyiyor. Ocak ayında eksik bölgeleri tamamlamak ve hücum hattını güçlendirmek isteyen Beşiktaş, Talisca'nın transferi için harekete geçerken, futbolcunun İstanbul’a dönüş yapıp yapmayacağı büyük bir merak konusu. Peki, Talisca Beşiktaş'a mı gelecek? Talisca Beşiktaş'a transfer olacak mı, son durum ne?

Haberin Devamı

TALİSCA BEŞİKTAŞ'A MI GELECEK?

Beşiktaş, Ocak transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek ve eksik bölgeleri tamamlamak için Brezilyalı yıldız Anderson Talisca’yı transfer gündemine aldı. Siyah-beyazlı ekip, Talisca’nın geri dönüşü için ciddi adımlar atarken, bu transferin gerçekleşmesi için Ernest Muçi’yi satarak gelir elde etmeyi planlıyor.

Talisca Beşiktaşa mı gelecek Talisca Beşiktaşa transfer olacak mı, son durum ne

Al Nassr forması giyen Talisca'nın, Beşiktaş'a transferinin gerçekleşmesi için kulübün finansal kaynak yaratma çabaları sürüyor. Trendyol Süper Lig’de birçok kulüple adı anılan Brezilyalı futbolcunun, Beşiktaş’a dönme olasılığı bu hamleye bağlı olarak şekillenecek. Yönetim, Muçi’nin satışıyla elde edilecek gelirle Talisca’nın transferini tamamlamayı hedefliyor. Kartal’ın Ocak ayında bu önemli transferi gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceği taraftarlar tarafından merakla bekleniyor.

Haberin Devamı