SporTalisca operasyonu! Bu defa Süper Lig daha yakın

Talisca operasyonu! Bu defa Süper Lig daha yakın

Paylaş
Talisca operasyonu! Bu defa Süper Lig daha yakın

Beşiktaş, taraftarın gönlünde taht kuran Anderson Talisca için harekete geçti. 30 yaşındaki Brezilyalı 10 numara için Bronckhorst da onay verdi.

Beşiktaş formasını 2016-2018’de iki sezon giyen Anderson Talisca’ya taraftar aşık olmuştu. Yıllar geçse de Beşiktaş taraftarı Talisca’yı unutmadı. Yönetim şu anda Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’da forma giyen 30 yaşındaki Brezilyalı 10 numara için harekete geçti. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un onayı ile Talisca’nın ocak ayında kadroya katılması planlanıyor

Haberin Devamı

SADECE BEŞİKTAŞ

Suudi Arabistan’dan ayrılmak isteyen Talisca ile prensipte anlaşıldığı, iki yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen Al Nassr’ın da gidişine sıcak baktığı öğrenildi. Sezon başında Fenerbahçe’nin de gündemine gelen Talisca’nın, “Türkiye’ye gidersem bu adres sadece Beşiktaş olur” dediği belirtiliyordu. Piyasa değeri 13 milyon euro olan Talisca’nın daha düşük bir rakama bonservisinin alınabileceği öğrenildi.

Bu sezon Al Nassr’da 10 maçta 3 gol atan Talisca, Avrupa’ya dönmek istiyor. Talisca, Beşiktaş’ta iki sezonda ligde 27 gol atıp, 7 asist yaptı.

IMMOBİLE İDDİALI

Beşiktaş’ta 7 maçta 7 gol atan Ciro Immobile, ligdeki Konya, Avrupa’daki Lyon maçlarında da takımın en büyük kozu olacak. Milli arayı çok iyi değerlendiren, antrenmana ilk gelen, çalışmayı en son bırakan İtalyan forvet, dar alanda yapılan çift kale maçta 7 gol, 4 asist ile formunun zirvesinde olduğunu gösterdi. Immobile, ligde yarın Konyaspor, Avrupa’da da perşembe günü Lyon deplasmanında gollerine devam edeceğini söyledi.

Haberin Devamı

KARTAL DURMUYOR

Beşiktaş, Konyaspor ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bronckhorst yönetiminde 1 saat 15 dakika süren idman kondisyon ve taktik ağırlıklı geçti. Pas çalışması ve 5’e 2 sonrası yapılan dar alandaki çift kale de oldukça keyifli geçti. Kartal bugün taktik idman ile hazırlıklarını tamamlayacak.