SporTalisca veya daha iyisi

Talisca veya daha iyisi

Paylaş
Talisca veya daha iyisi

Beşiktaş’ta ikinci başkan Hüseyin Yücel, taraftarı heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarına değinen Yücel, önceliklerinin 19 olan yabancı sayısını 12’ye düşürmek olduğunu söyledi.

Arnavut futbolcu Muçi’yle ilgilenen kulüpler olduğunu dile getiren Yücel, “Muçi’nin ayrılması halinde tabii ki Talisca gündeme gelebilir. Daha iyi isimler de gündeme gelebilir. Talisca’ya odaklanmayalım sadece. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Güzel transferlere imza attık. Çok ciddi oyuncular. Devam edeceğiz” dedi. Gedson için Zenit’ten teklif geldiğini ancak Rus ekibinin son dakikada transferden vazgeçtiğini belirten Yücel, adı Beşiktaş ile anılan Wendel’le ilgilenmediklerini söyledi.

Haberin Devamı

AMARTEY GİTMİYOR!

Yücel, Amartey’e Suudi Arabistan’dan teklif geldiğini ve bunu kabul ettiklerini belirtti. Yücel, “Oyuncu gitmek istemiyor. Burada antrenmana çıkarım, paramı alırım gözüyle bakıyorlar. O yüzden orada ciddi sıkıntılarımız var. Biz bir hafta 10 gün oyuncularla yollarımızı ayırma üzerine yoğun bir mesai harcayacağız” diyerek Ganalı stoperin ayrılığa yanaşmadığına vurgu yaptı.

TRANSFERLERDEN MEMNUNUM

Beşiktaş’ın hocası Bronckhorst, yapılan transferlerden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Slovenya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hollandalı teknik adam, “Sistemimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Aramıza yeni katılan isimler oldu. Bu, elimizdeki oyunculara bağlı olacaktır. Ben, bu konuda esneğim. Transferlerden çok memnunum. Paulista, uzun süredir üst seviyelerde oynuyor. Silva, istatistiksel olarak çok başarılı. Immobile de yıllarca Serie A’da goller atmış bir futbolcu” dedi.

Haberin Devamı

ORKUN İYİ BEŞİKTAŞLI

Bronckhorst, Feyenoord’da birlikte çalıştığı milli futbolcu Orkun Kökçü’nün iyi bir Beşiktaşlı olduğunu söyledi. Hollandalı hoca, “Genç oyunculara daha fazla şans vermek istiyorum. Feyenoord’da, Orkun’a da şans vermiştik. Onun iyi bir Beşiktaş taraftarı olduğunu da biliyorum” ifadelerini kullandı.

SALONDA ÇALIŞTI

Slovenya’da kampta olan Beşiktaş, dünü tek çalışmaya geçirdi. Teknik direktör Bronckhorst yönetiminde yapılan idman, denge ve kuvvet çalışmasıydı. Antrenman, salonda aktivasyon çalışmasıyla başladı. Fitness ve rejenerasyon çalışmasıyla tamamlandı.