SporTehditten sevk

Tehditten sevk

Paylaş
Tehditten sevk

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, PFDK’ye sevk edildi. TFF’den yapılan açıklamada Buruk’un “tehdidi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi uyarınca sevk edildiği belirtildi.

Buruk, 3-3 sona eren Kasımpaşa maçında lacivert-beyazlıların kazandığı penaltının ardından dördüncü hakeme “Buna penaltı veren hakem bir daha burada maç yönetemez” dediği görülmüştü. 41. maddede; tehdidin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise 3 ila 7 müsabakadan men cezası alacağı ibaresi yer alyor. Bu arada derbide ısınma öncesinde zemin kontrolüne çıkarken şapka takan Michy Batshuayi, “Sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

Haberin Devamı

OSİMHEN’DE ZORLANMA

Galatasaray, Kasımpaşa ile oynanan mücadelede sakatlanarak oyundan çıkan Victor Osimhen’in sol üst arka adale grubunda zorlanma tespit edildiği ve tedavisine başlandığını açıkladı. Nijeryalı forvet, Rigas maçında forma giyemeyecek.

GALATASARAY 119 YAŞINDA

Galatasaray’ın kuruluşunun 119. yıl dönümü kutlandı. Kulübün efsane teknik direktörlerinden Fatih Terim, “Tarihi sayısız başarıyla dolu, 119 yıldır Türkiye’nin en büyüğü, anlı şanlı Galatasaray çok yaşa. Hep var ol” paylaşımı yaptı. Hagi de forma giyip kutlama mesajı yayınladı.