SporTek suçlu benim

Tek suçlu benim

Paylaş
Tek suçlu benim

Beşiktaş Teknik Direktörü Bronckhorst, “Ajax beni şaşırtmadı, takımım şaşırttı. Yenilginin sorumlusu benim. Şimdi önce lige sonra Stuttgart maçına hazırlanacağız” dedi.

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst yönetiminde bu sezon ilk yenilgisini Ajax’tan aldı. Maça Immobile’yi yedek bırakıp, Mustafa Hekimoğlu ile başlayan teknik direktör Bronckhorst ağır şekilde eleştirildi. Hollandalı teknik adam karşılaşma sonunda ise, “Hata bende. Normal oyunumuzun çok altında oynadık. Taktik tercihlerimiz de işe yaramadı. Analiz edeceğiz, önlemimizi alacağız” dedi.

Haberin Devamı

60 DAKİKADA BİTTİ

“Immobile’yi her maçta oynatamam. Yediğimiz goller bireysel hatalardan geldi. Onlar ise yakaladıklarını attı “ dedi. Mustafa için, “O bulduğu şansın ileride kendisine ne kadar fayda vereceğinin farkında değil ama ben söyledim. Immobile yedek kaldığı için yenilmedik. Maç 60 dakikada bitti. Önce Kayseri deplasmanında, sonra Stuttgart önünde 3 puan arayacağız. Rafa’yı da lig maçını düşünerek dinlendirmek için çıkardım” diye konuştu.

FRANKFURT’TA HAYAL KIRIKLIĞI

Beşiktaş, Avrupa Ligi’ne 4-0’lık Ajax yenilgisiyle başlarken, 3 Ekim’de Tüpraş Stadı’nda konuk edeceği Frankfurt da Viktoria Plzen önünde şok yaşadı. Alman ekibi, 86’ya 3-1 önde girdiği karşılaşmada Çekya ekibi ile 3-3 berabere kaldı. Frankfurt’ta goller 38’de Ekitike, 62’de Eric Dina ve 67’de Kristensen’den geldi. Plzen’in golleri ise 41’de Sulc, 86’da Kwabena Adu ve 90+3’te Jemelka’dan geldi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ ŞUT BİLE ATAMADI

Hollanda basını, Ajax’ın Beşiktaş’ı 4-0 yenerek ilk maçlar sonrasında lider olmasını manşetlere taşıdı. Kamu yayıncısı NOS, “Baskın! Ajax Avrupa Ligi’nde Beşiktaş’ı akıllıca yendi” başlıklı haberinde, Van Bronckhorst’un, Immobile yerine 17 yaşındaki Mustafa Hekimoğlu’nu sahaya sürerek, cesur bir seçim yaptığını vurgulandı. De Telegraaf, “Harika bir zafer” derken, Voetbal İnternational, “Ajax, Beşiktaş’ı sallayıp sahadan sildi” başlığı ile verdiği haberde, “Beşiktaş sadece rakibini kovaladı, kaleye şut bile atamadı” dedi.

7-0 BİTEBİLİRDİ

Bir dönem Galatasaray’da forma giyen Hollandalı Wesley Sneijder, Ziggo Sport’da mücadeleyi yorumladı. Masuaku için, “Oynadığı futboldan utanmalı” yorumu yapan Sneijder, “Ajax, Go Ahead Eagles maçında sorun yaşadı, birkaç gün arayla bu performansı beni şaşırttı” diye konuştu. Sneijder, “Maç 6-0 hatta 7-0 bile bitebilirdi” yorumu yaptı.