SporTekmelerden korunmalıyız

Tekmelerden korunmalıyız

Paylaş
Tekmelerden korunmalıyız

Beşiktaş’ın yıldız ismi Rafa Silva, “Maçlar adil olmuyor. Hakem kararları ne yazık ki bizi tekmelerden korumuyor” dedi. 31 yaşındaki Portekizli orta saha, “Türk futbolunun marka değerinin artması, izlenme oranlarının yükselmesi için kora kor bir mücadele olmalı. Ancak gaddarca tekme atanlara da cezası verilmeli. Hakemler de maçı gereksiz düdüklerle kesmemeli” diye konuştu.

SAVAŞACAĞIZ

Haberin Devamı

Ligde 4 maçta attığı 2 gol dışında harika hareketleri ve futbol zekası olarak da dikkat çeken Rafa Silva, şampiyonluk yarışında son maça kadar olacaklarını, katıldıkları her turnuvada başarılı olmak için çalışacaklarını da söyledi.

SPONSORLUKLAR DEĞERLİDİR

Beşiktaş’ın erkek basketbol takımı ve BJK Akatlar Arena’nın isim sponsoru Fibabanka oldu. İmza törenine başkan Hasan Arat, ikinci başkan Hüseyin Yücel, FİBA Grubu Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Murat Özyeğin katıldı. Hüseyin Yücel, “Ne idüğü belirsiz şirketlerin anlamsız derece, sponsorluk imzaladığını görüyoruz. Beşiktaş, hiçbir zaman bu tip şeylere yeltenmeyecektir” dedi.

HÜSEYİN YÜCEL VE CİRO IMMOBİLE’YE ÖDÜL VERİLECEK

İtalya’nın başkenti Roma’da 21 Ekim tarihinde düzenlenecek uluslararası “Akdeniz Mükemmeliyet Ödül Töreni” için Beşiktaş ikinci başkanı Hüseyin Yücel ve İtalyan golcü Ciro Immobile davet edildi. Gecede Immobile ve Hüseyin Yücel’e ödül verilecek. Akdeniz Gazeteciler Derneği, Avrupa Spor Yazarları Derneği ve İtalya Spor Yazarları Derneği’nin katkılarıyla barışa, katkı veren, sosyal sorumluluk projesinde görev alan kişilere ödül veriliyor

Haberin Devamı