SporTempomuz yükselmeli

Tempomuz yükselmeli

Paylaş
Tempomuz yükselmeli

Milli Takım Teknik Direktörü Montella, “Süper Lig’in temposunu ayarlamamız lazım. Bunu geliştirmemiz gerekiyor” dedi.

Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Dünya Kupası’na katılmanın Avrupa Şampiyonası’nda yer almaktan çok daha zor olduğunu ve her maça final gözüyle baktıklarını söyledi. İtalya’nın Türkiye Büyükelçiliğinin düzenlediği “MeeTürkItaly” toplantısında soruları yanıtlayan Montella, UEFA Uluslar Ligi’nde Galler beraberliği ve İzlanda galibiyetinin küçümsenmemesini istedi, “Uluslar Ligi’nden Dünya Kupası’na 4 takımın katılacak olması bizleri motive ediyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

ARDA’NIN HAYALLERİ SINIRSIZ

Arda Güler’in maç içinde sık sık kendisine dönerek iletişime geçtiğini belirten İtalyan teknik adam şunları söyledi: “Arda’nın hayalleri sınır tanımıyor. Futboldan zevk alıyor. Forvetsiz oynayacağız diye bir durum yok. Rakiplere göre kadro ve diziliş değişecek. Son maçta Umut’u kullandık. EURO 2024’te Cenk Tosun vardı. Ligde tempomuz düşük. Bunu geliştirmeliyiz. TFF’nin yeni yönetimi ile sorunumuz yok. Burada kendimi memleketimde gibi hissediyorum.”

AMERİKA İLE TAMAMLARIZ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, “Futbol takımımız Avrupa Şampiyonası’nda güzel işler yaptı, yarım kalmış işimizi hocamızla beraber Amerika’ya gidip inşallah Dünya Kupası’nda tamamlayacağız” dedi. Hacıosmanoğlu, “EURO 2032’yi İtalya ile birlikte düzenleyeceğiz. Umarım finali Türkiye-İtalya oynar” diye konuştu.

Haberin Devamı