SporTerapi zamanı

Terapi zamanı

Paylaş
Terapi zamanı

Young Boys yenilgisiyle Şampiyonlar Ligi defterini açmadan kapatan Galatasaray’da artık yara sarma zamanı.

Teknik direktör Okan Buruk, takımın üzerindeki kara bulutları dağıtmak için harekete geçti. Genç hoca, oyuncuların dip yapan moralini yükseltip lige motive etmek için büyük çaba harcıyor. Takımla sık sık toplantı gerçekleştiren Buruk, “Kafamızı kaldırmalıyız. Henüz sezonun başındayız. Hem Avrupa hem ligde zorlu bir süreç bizi bekliyor. Bir an önce silkinip kendimize gelelim. Büyük takım olduğumuzu bir kez daha gösterme vakti” diyerek öğrencilerine adeta terapi uyguluyor.

Haberin Devamı

BURUK’A GÜVENOYU

Young Boys maçındaki kadro tercihinden dolayı eleştirilerin hedefi haline gelen Okan Buruk’a yönetimden destek geldi. Önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında başarılı teknik adama olan güven dile getirildi. Buruk’un üst üste iki şampiyonlukta büyük payı olduğuna vurgu yapılırken yol ayrılığı gibi bir düşüncenin kesinlikle olmadığı belirtildi.

SUÇLULARI BULUN!

Galatasaray’da yönetim, karaborsa bilet iddiasının araştırılması için suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. İstanbul Başsavcısı Şaban Yılmaz’ı ziyaret eden Dursun Özbek’in de Yılmaz’a, “Ucu kime gidiyorsa bu işi soruşturun, varsa suçlular cezalandırılsın” dediği öğrenildi. 5 Eylül’de konuyla ilgili olağanüstü divan toplantısı yapılacak.

Haberin Devamı