Spor Teşhisi koydu

Teşhisi koydu

Paylaş
Teşhisi koydu

Fenerbahçe’nin dün taraftara açık yaptığı idmana Mourinho’nun uyarıları damga vurdu. Çift kale maçı kuleden izleyip sık sık oyunu durduran Portekizli hoca, “Bundan dolayı çok gol yedik geçen yıl. Koşmak istiyorsan bir çözüm yaratmalısın” diyerek tempolu futbol istediğini gösterdi.

Fenerbahçe’de Mourinho, işe bir başladı pir başladı. Kamp çalışmaları için önceki gün Topuk Yaylası’na giden sarılacivertliler, dün taraftara açık bir idman gerçekleştirdi. Çalışmaya, Portekizli hocanın futbolculara yaptığı uyarılar damga vurdu. Özel biri, sabah idmanının son bölümünde yapılan çift kale maçı, saha kenarında kurulan kuleden izledi. Mourinho, sık sık oyunu durdurarak yapılan hataları dile getirdi. Önceki günkü idmanda elindeki dosya dikkat çeken deneyimli hoca, daha sonra sahaya indi. Mourinho, futbolculara hitaben, “Bundan dolayı çok gol yedik geçen yıl. Koşmak istiyorsan bir çözüm yaratmalısın” diyerek önceliğinin tempolu futbol olduğunu gösterdi. Yapılacak idmanlarda takımın pestilini çıkaracağının sinyallerini veren Mou, sezon başlayana kadar takımın kondisyonunu en üst seviyeye çıkarmaya çalışacak.

Haberin Devamı

ÇOCUKLAR SIKI ÇALIŞIYOR

Mourinho, antrenmanın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Portekizli teknik adam; verdiği mesajda, “Medya ve Fenerbahçe aiesi için açık antrenman. Çocuklar sıkı çalışıyor” ifadelerini kullandı.

İLGİ ODAĞI

İdmanı izlemeye gelen sarı-lacivertli taraftarlar, Mourinho ile futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Antrenmanın bitişiyle taraftarların bulunduğu alana gelen Mourinho ve futbolcular, tezahüratlara alkışlarla karşılık verdi. Portekiz hoca daha sonra forma ve tişört imzaladı.

MELLİ GELDİ MOTLEY GİTTİ

Fenerbahçe Beko’da bir transfer, bir ayrılık yaşandı. Sarı-lacivertliler, 2017-2019 yılları arası Fenerbahçe forması giyen İtalyan oyuncu Nicolo Melli ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu. Kanarya ayrıca, iki sezondur kadroda bulunan ABD’li basketbolcu Johnathan Motley ile de yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

DEMİREL’İN BABA ACISI

Volkan Demirel’in babası Ali Hacı Demirel, 71 yaşında hayatını kaybetti. Bodrum’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Ali Hacı Demirel, yapılan müdahalelere rağmen kurtulamadı. Acı haberi alıp Bodrum’a giden Volkan Demirel’in büyük üzüntü yaşadığı görüldü. TFF ve Fenerbahçe başsağlığı mesajı yayınlarken merhumun cenazesi bugün Acarkent Camisi’nde ikindi namazına müteakip kaldırılacak.