SporTFF başkan adayları kimler? TFF başkanlık seçiminde kimler var, hangi adaylar var?

TFF başkan adayları kimler? TFF başkanlık seçiminde kimler var, hangi adaylar var?

Paylaş
TFF başkan adayları kimler? TFF başkanlık seçiminde kimler var, hangi adaylar var?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimi kapsamında adayları merak eden sporseverler, TFF başkan adayları kimler? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, TFF başkan adayları kimler? TFF başkanlık seçiminde kimler var, hangi adaylar var?

TFF başkan adayları kimler? Sorusu, bugün gerçekleştirilecek olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimi nedeniyle gündemde yer alıyor ve adaylar merak ediliyor. Gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimi toplantısı 11:00’da başlayacak. Peki, TFF başkan adayları kimler? TFF başkanlık seçiminde kimler var, hangi adaylar var?

Haberin Devamı

TFF BAŞKAN ADAYLARI KİMLER?

TFF başkan adayları arasında İbrahim Ethem HACIOSMANOĞLU ve Mehmet BÜYÜKEKŞİ bulunuyor. Servet Yardımcı ise TFF başkanlık seçimine kısa bir süre kala adaylıktan çekildiğini açıkladı. Buna göre TFF başkanlık seçimi Ethem HACIOSMANOĞLU ve Mehmet BÜYÜKEKŞİ arasında gerçekleştirilecek.

TFF BAŞKANLIK SEÇİMİ SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Merakla beklenmekte olan TFF başkanlık seçimi 18 Temmuz 2024 tarihinde Ankara JW Marriott Oteli'nde gerçekleştirilecektir. Gerçekleştirilecek olan etkinlik kapsamında saat 11.00'de toplantı gerçekleştirilecek ve ardından seçilen TFF Başkanı, Haziran 2027'ye kadar görev yapacak. TFF başkanlık seçimi yayıncı kuruluş ekranlarında izlenebilecek. Henüz TFF başkanlık seçimini yayınlayacak olan yayıncı kuruluş bilgisi bulunmuyor.

Haberin Devamı

Sonuç olarak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimi Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu arasında 18 Temmuz 2024 tarihinde Ankara JW Marriott Oteli'nde gerçekleştirilecektir. Ayrıca Üç adayın başkanlık seçimine katılabilmesi için, bugün Genel Kurul Divanı'na delegelerin beşte birinden (65 delege) alacakları ıslak imzalı destekleri sunmaları gerekiyor. Her delege yalnızca bir başkan adayı için imza verme hakkına sahip.