SporTFF başkanı açıklandı mı? TFF başkanı Mehmet Büyükekşi mi, İbrahim Hacıosmanoğlu mu oldu? TFF başkan seçimi sonuçları!

TFF başkanı açıklandı mı? TFF başkanı Mehmet Büyükekşi mi, İbrahim Hacıosmanoğlu mu oldu? TFF başkan seçimi sonuçları!

Paylaş
TFF başkanı açıklandı mı? TFF başkanı Mehmet Büyükekşi mi, İbrahim Hacıosmanoğlu mu oldu? TFF başkan seçimi sonuçları!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimi kapsamında seçimi takip eden futbolseverler TFF başkanı açıklandı mı? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, TFF başkanı açıklandı mı? TFF başkanı Mehmet Büyükekşi mi, İbrahim Hacıosmanoğlu mu oldu?

TFF başkanı açıklandı mı? Sorusu, bugün gerçekleştirilecek olan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimi kapsamında araştırma konusu olarak gündemde yerini alıyor. 27. TFF Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimini bugün gerçekleştirmekte. Peki, TFF başkanı açıklandı mı? TFF başkanı Mehmet Büyükekşi mi, İbrahim Hacıosmanoğlu mu oldu? TFF başkanlık seçimi sonuçları 2024!

Haberin Devamı

TFF BAŞKANI AÇIKLANDI MI?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimi Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu arasında gerçekleştirildi. Divan başkanlığı için yapılan açık oylamada, Mehmet Baykan 146 oy alarak seçildi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimi ise henüz bir açıklama gerçekleştirilmedi. Buna göre ilerleyen saatlerde konu hakkında bir duyuru yapılması bekleniyor. Yapılacak olan duyuru kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı belli olacak.

TFF BAŞKAN ADAYLARI KİMLER?

Bugün gerçekleştirilmekte olan TFF başkan adayları arasında İbrahim Ethem HACIOSMANOĞLU ve Mehmet BÜYÜKEKŞİ bulunuyor. Servet Yardımcı ise TFF başkanlık seçimine kısa bir süre kala adaylıktan çekildiğini bildirmişti. Buna göre TFF başkanlık seçimi Ethem HACIOSMANOĞLU ve Mehmet BÜYÜKEKŞİ arasında gerçekleştiriliyor ve başkan seçim işlemi şimdilik devam ediyor.

Haberin Devamı

TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulu asil listesi şöyle:

"Mecnun Otyakmaz, Bayram Saral, Zehra Neşe Kavak, Lale Cender, Fuat Gökdaş, Cengiz Gökay, Zafer Bahadır Saraç, Mevlüt Aktan, Bayram Akgül, Hasan Surözü, Ceyhun Kazancı, Mustafa Temel Bozbağ, Ural Aküzüm, Bilal Aslan"

TFF başkan adayı Mehmet Büyükekşi'nin listesinde yer alan isimler ise şöyle:

"Mustafa Eröğüt, Alkın Kalkavan, Yalçın Orhan, Müslüm Özmen, Hamit Altıntop, Ali Düşmez, Volkan Can, Ruşen Çetin, Haluk Kalyoncu, Ramazan Üçdan, Şafak Müderrisgil, Talat Papatya, Yunus Egemenoğlu, Veysel Bilen"