SporTFF baÅŸkanlık seçimi hangi kanalda, saat kaçta? TFF baÅŸkanlık seçimi nereden izlenir?

TFF baÅŸkanlık seçimi hangi kanalda, saat kaçta? TFF baÅŸkanlık seçimi nereden izlenir?

PaylaÅŸ
TFF baÅŸkanlık seçimi hangi kanalda, saat kaçta? TFF baÅŸkanlık seçimi nereden izlenir?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) baÅŸkanlık seçimini canlı olarak izlemek isteyen sporseverler, TFF baÅŸkanlık seçimi hangi kanalda, saat kaçta? AraÅŸtırmalarını yapıyor. Peki, TFF baÅŸkanlık seçimi hangi kanalda, saat kaçta? TFF baÅŸkanlık seçimi nereden izlenir? Â

 

  

TFF başkanlık seçimi hangi kanalda, saat kaçta? Sorusu, bugün yapılacak olan seçimin detayları naklen izlemek isteyen futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. 27. TFF Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlık seçimini bugün gerçekleştirecek. Peki, TFF başkanlık seçimi hangi kanalda, saat kaçta? TFF başkanlık seçimi nereden izlenir?

Haberin Devamı

  

TFF BAŞKANLIK SEÇİMİ HANGİ KANALDA?  

  

TFF başkanlık seçimi yayıncı kuruluş ekranlarında yayınlanacak. TFF başkanlık seçimini canlı olarak izlemek isteyen sporseverler, paylaşılacak olan yayıncı kuruluş ekranlarından TFF başkanlık seçimini naklen takip edebilecek.   

  

TFF BAŞKANLIK SEÇİMİ SAAT KAÇTA?  

  

TFF başkanlık seçimi 18 Temmuz 2024 tarihinde Ankara JW Marriott Oteli'nde gerçekleştirilecektir. Gerçekleştirilecek olan etkinlik kapsamında saat 11.00'de toplantı gerçekleştirilecek ve ardından başkanlık seçimi başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimine dakikalar kaldı. Yapılacak olan seçim sonucunda TFF yeni başkanı belirlenecek.  

  

TFF BAŞKANLIK SEÇİMİ NEREDEN İZLENİR?  

  

TFF başkanlık seçimi yayıncı kuruluş ekranlarında izlenebilecek. Henüz TFF başkanlık seçimini yayınlayacak olan yayıncı kuruluş bilgisi bulunmuyor. Bugün gerçekleştirilecek olan başkanlık seçiminde iki aday bulunuyor. Başkanlık seçimi Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu arasında gerçekleştirilecek.   

Haberin Devamı