SporTisserand kapışması! Süper Lig devleri karşı karşıya

Tisserand kapışması! Süper Lig devleri karşı karşıya

Paylaş
Tisserand kapışması! Süper Lig devleri karşı karşıya

Beşiktaş ile Trabzonspor, Fenerbahçe’nin eski stoperinin transferi için karşı karşıya geldi. Al-Ettifaq kulübü, 31 yaşındaki stoper için kolaylık sağlayacağını iki kulübe iletti.

2020 ve 2022 yılları arasında Fenerbahçe’de forma giyen Marcel Tisserand, yeniden Süper Lig yolunda... Suudi Arabistan’da Al-Ettifaq forması giyen Demokratik Kongolu stoperin hem Beşiktaş’a hem de Trabzonspor’a menajerler aracılığıyla önerildiği ortaya çıktı. İki kulübü, karşı karşıya getiren transfer için görüşmeler henüz başlamadı. Geçen sezon Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Alba’ya kiralanan Tisserand’ı elden çıkarmak isteyen Al- Ettifaq’ın oyuncunun bonservisi konusunda kolaylık sağlayacağı öğrenildi. Beşiktaş ve Trabzonspor yönetimi, değerlendirmek için Suudi kulüpten zaman istedi.

Haberin Devamı

KARTAL’DA GİO ETKİSİ

Beşiktaş’ta göreve getirilen ‘Gio’ lakaplı Hollandalı teknik adam Giovanni Bronckhors, kısa sürede büyük işler başardı. Süper Kupa’da 5-0’lık Galatasaray zaferiyle tarihe geçen Gio’nun takım üstündeki olumlu etkisi göze çarpıyor. Yeni transferlerin takıma olan çabuk uyumu, Hollandalı hoca ve ekibinin doğru yolda olduğunu gösteriyor.

UÇAR’DAN YAKIN TAKİP

Kartal, Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanı futbol şube sorumlusu Feyyaz Uçar da izledi. Pas ve 5’e 2 çalışmasıyla başlayan idman, çift kale taktik maçıyla tamamlandı. Siyahbeyazlılar bugün saat 17.00’de özel uçakla Samsun’a gidecek.

SAĞ BEKE İKİ ADAY

Beşiktaş, sağ bek transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların gündemine West Ham United’dan Çekyalı Vladimir Coufal ve Wolverhampton forması giyen Portekizli Nelson Semedo’nun girdiği öğrenildi. İki yıldız isim için kulüpleriyle temasa geçilecek. Semedo’nun İngiliz kulübüyle konratı sezon sonunda bitecek.

Haberin Devamı