SporTolga Zengin'den Cenk Tosun tepkisi: Vicdanınızı hatırlayın!

Tolga Zengin'den Cenk Tosun tepkisi: Vicdanınızı hatırlayın!

Paylaş
Tolga Zengin'den Cenk Tosun tepkisi: Vicdanınızı hatırlayın!

Beşiktaş'ta uzun yıllar Cenk Tosun'la birlikte forma giyen eski milli kaleci Tolga Zengin, açıklamalarda bulundu.

TOLGA ÜSKÜPLÜOĞLU / POSTA.COM.TR - Beşiktaş Kulübü ile sözleşmesi sona eren, ezeli rakip Fenerbahçe ile anlaşma sağlayan Cenk Tosun, siyah-beyazlı taraftarların tepkisini çekmişti. Eski milli kaleci Tolga Zengin, siyah-beyazlı takımda yıllarca birlikte forma giydiği deneyimli forvete destek verdi.

Haberin Devamı

'YILLARCA VERDİĞİ EMEĞİ HATIRLAYIN'

Tolga Zengin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İki ay önce Cenk'in kalmasını istememeniz nasıl olağan ve hakkınızsa bugün de Cenk'in kendi tercihini yapması bir o kadar olağan ve hakkıdır. Yıllardır verdiği emeği, yaşattığı sevinçleri, kazandırdıklarını, fedakarlıklarını hatırlayın. Hatırlamak isterseniz vicdanınızı da hatırlayın. Orada bir yerde duruyor olmalı. Cenk, tercih edilmiyorsa, düşünülmüyor, yok sayılıyorsa Cenk'in tercih etmek zorunda bırakılması, geleceğini düşünmesi yanlış sayılmamalı. Gönül isterdi ki Cenk Beşiktaş'ta kalsın. Böylesine dramatik ayrılıklar ne ilk ne de son olacak. Emeklerine, kattıklarına, çabana sağlık Cengo... Umarım kaldığın yerden devam edersin." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TA 3 DÖNEM OYNADI

Eintracht Frankfurt altyapısında yetişen Cenk Tosun daha sonra Gaziantepspor'da oynadı. Beşiktaş'ın 2014-2015 sezonu başında bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Cenk Tosun, 2017-2018 sezonu devre arasında 22 milyon 500 bin euro karşılığında Everton'a transfer olmuştu.