SporTrabzon'a Fransız forvet

Trabzon'a Fransız forvet

Paylaş
Trabzon'a Fransız forvet

Harıl harıl forvet arayan Trabzonspor bu kez de Wesley Said için Lens’in kapısını çaldı. Fransız basını 29 yaşındaki forvet için Fırtına’nın 3 milyon euro önerdiğini yazdı.

Lens, 2026’ya kadar sözleşmesi olmasına rağmen şans bulmakta zorlanan oyuncuyu vermeye hazır. Forvet dışında her iki kanatta oynayabilmesi nedeniyle Şenol Güneş’in Fransız oyuncuya ‘Evet’ dediği öğrenildi. Gecen sezon ligde tek bir maçı bile 90 dakika oynayamayan, kısa süreler şans bulduğu 27 maçta 7 gol, 1 asist ile 130 dakikada bir gole katkı verdi.

Haberin Devamı

BANZA, TRABZON’A GELDİ

Fırtına’nın Braga’dan kiraladığı Simon Banza, Trabzon’a geldi. Kendisine sunulan projelerden etkilendiğini ve burada olmaktan mutlu olduğunu dile getiren 28 yaşındaki Kongolu forvet, “Beşiktaş maçında oynamak istiyorum” dedi. Trabzon, Serdar Saatçı’yı da resmen açıkladı.

KARTAL’A SERT CEVAP

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, “Şenol Güneş’in Beşiktaş’a içten, gönülden sevgi ve saygısı var. Umarım oraya gideriz, kazanırız. Şenol hocaya da çifte mutluluk yaşatırız” demişti. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan bu ifadelere sert yanıt verdi. Doğan, “Yöneticiler dikkatli konuşmalı. Bize dokunmazsan hiçbir şey olmaz ama dokunursan her şey olabilir” dedi.

TRABZON-BEŞİKTAŞ ALİ ŞANSALAN’IN

Haberin Devamı

Süper Lig’in 5. haftasında maçları yönetecek hakemler belli oldu. Pazar günü Trabzon ile Beşiktaş arasındaki mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek. Haftanın hakemleri şöyle:

14 Eylül Cumartesi:

17.00 Sivas-Gaziantep: Muhammet Ali Metoğlu, Samsun-Konya: Oğuzhan Çakır, 20.00 Bodrum- Başakşehir: Zorbay Küçük, Galatasaray-Çaykur Rize: Arda Kardeşler,

15 Eylül Pazar:

17.00 Kayseri-Eyüp: Ömer Tolga Güldibi, Kasımpaşa- Fenerbahçe: Halil Umut Meler, 20.00 Alanya-Hatay: Ozan Ergün, Trabzon- Beşiktaş: Ali Şansalan,

16 Eylül Pazartesi:

20.00 Antalya-Adana Demirspor: Yasin Kol.