SporTrabzonspor Cham'a kavuştu

Trabzonspor Cham'a kavuştu

Paylaş
Trabzonspor Cham'a kavuştu

Transferde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, uzun süredir peşinde olduğu Muhammed Cham’ı kadrosuna kattı.

Bordo-mavililer, Clermont forması giyen Avusturyalı orta sahayı dün gece Trabzon’a getirdi. Orta alanın merkezinde 8 ve 10 numara pozisyonunda görev yapan Cham, kanatlarda da oynuyor. Geçen sezon Fransa Ligue 1’de çıktığı 33 maçta 8 gol atıp, 4 asist yapan yıldız futbolcu, etkili performansına rağmen takımının küme düşmesini engelleyememişti. Bu arada Cham; Nwakaeme, Lundstram, Barisic, Draguş, Ozan Tufan, Cihan Çanak, Pedro Malheiro, Stefan Savic, Arseniy Batagov ve Okay Yokuşlu’nun ardından 11. transfer oldu.

Haberin Devamı

DEPAY FIRTINASI

Hollanda basınında Trabzonspor’un Atletico Madrid ile yollarını ayıran Memphis Depay ile anlaştığı iddiaları yer aldı. Bordomavililerin Depay ile 2+1 yıllık bir sözleşme üzerinde anlaştığı belirtildi. Haberin detayında, 30 yaşındaki futbolcunun en geç pazartesi günü Türkiye’ye gelerek Trabzonspor için sağlık kontrollerinden geçeceği aktarıldı.

GOL ORTALAMASI 0.75

Trabzonspor, Ruzomberok ile oynadığı iki maçta 3 gol atarken, bu maçların ardından Avrupa ve Süper Lig’de oynadığı 4 resmi karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı. Bordo-mavililer, şu ana dek 0.75 gol ortalamasıyla bu alanda düşük bir performans sergiledi.

PAPARA PARK’TA BU İŞ BİTER

Trabzon’da yayın yapan yerel gazeteler Konferans Ligi play-off turunun ilk maçında St. Gallen ile 0-0 berabere kalmasında tur inancını sayfalara taşıdı. Taka gazetesi: Tur Papara Park’a kaldı, Kuzey Ekspres: Papara Park’ta bu iş biter, Sonnokta: Trabzon’da turlarız ve Günebakış: Tur Trabzon’a kaldı.

Haberin Devamı