SporTrabzonspor tura koştu

Trabzonspor tura koştu

Paylaş
Trabzonspor tura koştu

Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda ilk maçı 2-0 kazanan Fırtına rövanşta da Slovak ekibi Ruzomberok’a şans tanımadı. Dragus’un 65’teki golüyle Trabzonspor 3. tura çıktı.

Trabzonspor, Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda deplasmanda 2-0 kazandığı Ruzomberok maçının rövanşını da 1-0 alarak turu geçti. Fırtına’ya galibiyeti Dragus getirdi. Trazonspor maça hızlı başladı. Her iki kanattan getirilen toplarla Visca ve Trezeguet pozisyonlara girdi. 5’te Trezeguet, 7’de Dragus kaleciyi geçemedi. 23’te Visca’nın pasında Trezeguet topu kaleciye nişanladı. 36’da Uğurcan yakın mesafeden Gerec’in vuruşunu çıkarıp alkış aldı. 38’de Dragus yakın köşeye vurdu, kaleci Frühwald başarılıydı.

Haberin Devamı

DRAGUS BU KEZ AFFETMEDİ

53’te Cihan ortaladı, Dragus’tan önce savunma uzaklaştırdı. 54’te Dragus karşı karşıya golü atamadı. Beklenen gol 65’te geldi. Visca’nın pasında Dragus harika bir plase ile topu filelere yolladı: 1-0. Nwakaeme girer girmez 73’te kafayı vurdu, kaleci başarılıydı. 75 ve 76’da Uğurcan iki kritik kurtarış daha yaptı. Trabzonspor iki maçta iki galibiyet ile turu geçti.

HACIOSMANOĞLU PAPARA PARK’TA

Bir dönem Trabzonspor başkanlığı yapan İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF Başkanı olarak Papara Park’a geldi. Başkan Hacıosmanoğlu, Ruzomberok maçını izlerken, taraftarlardan büyük sevgi gördü.

OKAY-SAVİC YOK

Trabzonspor’da yeni transferler Okay ve Savic, UEFA listesine bildirilmediği için dün kadroda yer almadı.

Haberin Devamı

RAKİP RAPİD WİEN

Trabzonspor’un bir sonraki turdaki rakibi Avusturya temsilcisi Rapid Wien oldu. İlk maçta Polonya ekibi Wisla Krakov’u 2-1 yenen Rapid, rövanşı da 6-1 kazanmayı başardı.

YENİLER DOĞRU MESAJLAR VERİYOR

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “İlk maçı 2-0 kazandık. Geçen maça göre oyunu tamamen domine ettik. Final paslarını iyi kullandık. Günümüzde futbolda bir koşu yetmiyor; 2-3 koşu yapılması gerekiyor. Bazen doğru kullandık ama sonuca getiremedik” dedi. Yeni oyuncular için, “Doğru mesajlar veriyor” övgüsünde bulunan Abdullah Avcı şunları söyledi: “Daha hızlı, daha agresif ve topa sahip olan bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Yeni gelenlerin ve kulübenin performansı çok iyiydi. Taraftarımıza destekleri için teşekkür ediyorum.”

DRAGUS AÇILIŞI YAPTI

Trabzonspor’un yeni transferi Dragus, Ruzomberok ağlarını havalandırıp, bordomavili takımdaki ilk resmi golünü attı. Rumen futbolcu, “Harika bir atmosferde kazanmak çok güzel. Umarım ligde de aynı şekilde gollerimi atarım” dedi.

NWAKAEME’YE SEVGİ SELİ

Trabzonspor’a geri dönen Nwakaeme, Ruzomberok maçının ikinci yarısında görev aldı. Nwakaeme oyuna girmeye hazırlanırken taraftarlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Nwakaeme, “Trabzon’da futbolu seven çok insan var. Taraftarın beklentisi çok yüksek. Bizim de amacımız bu. Ligin başlamasını heyecanla bekliyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı