SporTrabzon'un Cham aşkı bitmiyor

Trabzon'un Cham aşkı bitmiyor

Paylaş
Trabzon'un Cham aşkı bitmiyor

Orta sahayı güçlendirmek isteyen Fırtına, Avusturyalı 10 numara Muhammed Cham için kulübü Clermont’u ikna etmeye çok yakın.

Bu sezon önemli oyuncuları kadrosuna katan Trabzonspor, Cham için seferber oldu. Abdullah Avcı’nın ısrarla istediği Muhammed Cham konusu yeniden alevlendi. 23 yaşındaki Avusturyalı 10 numara ile anlaşma sağlanmış ama kulübü Clermont ikna edilememişti. Ligue 1’den düşen Clermont, 7 milyon euroya inmiş, Fırtına ise 5 milyon euroya çıkmıştı. Fransız basını görüşmelerin olumlu gittiğini, en iyi teklifi yapan Trabzonspor’un işi bitirmeye yakın olduğunu yazdı. Yaz kampına gitmeyen Cham da Trabzonspor’u istiyor.

Haberin Devamı

SAVİC’İN YANINA WESLEY HOEDT

Karadağlı stoper Stefan Savic ile 3 yıllık anlaşma imzalayan Trabzonspor, onun yanında oynayacak diğer ismi de belirledi. Watford forması giyen 30 yaşındaki Wesley Hoedt ile her konuda anlaşıldı. Geçen sezon Championship’in en iyi 11’ine seçilen Hollandalı yıldız geçen sezon 44 maçta 3 gol, 3 asist ile parlamıştı. 1.93 metrelik oyuncunun piyasa değeri 2.2 milyon euro.

FOUNTAS AYRILIYOR

Trabzon’da kamplara dahil edilmeyen Taxiarchis Fountas, Ruzomberok kadrosuna da alınmamıştı. Bir yıl daha sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki Yunan orta sahanın Gaziantep’e imza atması an meselesi.