SporTrippier baskısı

Trippier baskısı

Paylaş
Trippier baskısı

Beşiktaş, 33 yaşındaki sağ bek için Newcastle United’a sıkı pres uyguluyor. İngiliz futbolcunun Türkiye’ye gelmek istemesini koz olarak kullanacak olan siyahbeyazlılar, transferin son günü olan 13 Eylül’e kadar deneyimli oyuncuyu kadroya katmayı hedefliyor.

Beşiktaş, transfer dönemi bitmeden bir sağ bek almak için ısrarcı. Siyahbeyazlılar, daha önce de gündemine aldığı Kieran Trippier için yeniden devreye girdi. Yönetim, 33 yaşındaki futbolcu için Newcastle United’a sıkı pres uyguluyor. Premier Lig ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan İngiliz oyuncu, Türkiye’ye gelmeye sıcak bakıyor. Trippier’in bu istekli tavrı, pazarlıklarda Beşiktaş’ın elini güçlendiriyor. Avrupa’da transfer tahtasının kapanması nedeniyle avantajlı olan siyah-beyazlılar, 13 Eylül’e kadar transferi bitirmek için yoğun çaba harcayacak.

Haberin Devamı

MAAŞ FORMÜLÜ

Beşiktaş’ın, Aboubakar ile ayrılığı resmiyet kazanmak üzere. Kamerunlu forvet, Süper Lig ekibi Hatayspor ile anlaşmaya vardı. Anlaşmanın detayları da belli oldu. Güney ekibi, yıllık 3.1 milyon euro kazanan tecrübeli oyuncunun maaşının 400 bin eurosunu karşılayacak. 2.7 milyon euroluk kısım ise Beşiktaş’ın kasasından çıkacak.

TFF’YE BAŞVURU

Yoğun bir maç trafiğine girecek olan siyahbeyazlılardan, TFF’ye sürpriz bir başvuru geldi. Asbaşkan Mete Vardar, 8. haftadaki Hatay maçı ile 16. haftadaki Adana Demir karşılaşmalarını pazartesi günü oynamak istediklerini söyledi. Vardar, bu kararı TFF’ye yazılı ve sözlü olarak ilettiklerini belirtti.