SporTürkiye - Çin voleybol maçı kaç kaç, bitti mi? Paris Olimpiyatları Türkiye - Çin maç skoru son dakika!

Türkiye - Çin voleybol maçı kaç kaç, bitti mi? Paris Olimpiyatları Türkiye - Çin maç skoru son dakika!

Paylaş
Türkiye - Çin voleybol maçı kaç kaç, bitti mi? Paris Olimpiyatları Türkiye - Çin maç skoru son dakika!

2024 Paris Olimpiyatları kapsamında oynanacak olan Türkiye - Çin Olimpiyat maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sorusu merak konusu oluyor. Peki, Türkiye - Çin voleybol maçı kaç kaç, bitti mi? Türkiye - Çin maç sonucu! Türkiye kazandı mı, Çin’i yendi mi?

Türkiye - Çin maç sonucu merak ediliyor ve maç devam ederken, voleybol maçı kaç kaç, bitti mi? Soruları gündemde yer alıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, C Grubu'nda mücadele ederek grup aşamasında üç maç oynayacak. Peki, Türkiye - Çin voleybol maçı kaç kaç, bitti mi? Türkiye - Çin maç sonucu!

Haberin Devamı

ÇİN – TÜRKİYE MAÇI KAÇ KAÇ?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye ile Çin arasında oynanan voleybol kadınlar turnuvası çeyrek final maçı büyük bir heyecana sahne oldu. Karşılaşma 3-2 Türkiye'nin galibiyetiyle sona erdi. Setler sırasıyla 23-25, 25-21, 26-24, 21-25 ve 15-12 tamamlandı. Bu sonuçla Filenin Sultanları, Çin'i mağlup ederek yarı finale yükseldi.

ÇİN – TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Çin - Türkiye Kadınlar Çeyrek Final maçı, Türkiye saati ile 10:00'da başlayacak ve TRT 1, Eurosport, Eurosport 9 kanallarından canlı olarak yayınlanacak.

ÇİN – TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları kapsamında oynanacak olan Çin - Türkiye Kadınlar Çeyrek Final voleybol maçı, 06 Ağustos 2024 Salı günü gerçekleştirilecek. İki güçlü takımın karşılaşacağı bu önemli maç, saat 10:00'da başlayacak. Maçın oynanacağı yer ise Paris'teki South Paris Arena Stadyumu olacak. Bu mücadelede, Türkiye'nin başarılı milli takımı Çin karşısında bir üst tura çıkma mücadelesi verecek.

Haberin Devamı