SporTürkiye - Dominik voleybol maçı kaç kaç? Türkiye - Dominik voleybol maçı bitti mi? Türkiye - Dominik voleybol maç skoru!

Türkiye - Dominik voleybol maçı kaç kaç? Türkiye - Dominik voleybol maçı bitti mi? Türkiye - Dominik voleybol maç skoru!

Paylaş
Türkiye - Dominik voleybol maçı kaç kaç? Türkiye - Dominik voleybol maçı bitti mi? Türkiye - Dominik voleybol maç skoru!

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu'nda kritik bir karşılaşmaya daha çıktı. Peki, Türkiye - Dominik voleybol maçı kaç kaç? Türkiye - Dominik voleybol maçı bitti mi? Türkiye - Dominik voleybol maç skoru!

Türkiye - Dominik voleybol maçı kaç kaç? Merak ediliyor ve araştırılıyor. Hollanda'ya karşı elde edilen unutulmaz galibiyetin ardından sahaya moralli çıkan milli takımımız, Dominik Cumhuriyeti karşısında da galibiyet için mücadele etti. Taraftarların nefeslerini tutarak izlediği bu karşılaşmada, her iki takım da üstün bir performans sergiledi. Peki, Türkiye - Dominik voleybol maçı kaç kaç? Türkiye - Dominik voleybol maçı bitti mi? Türkiye - Dominik voleybol maç skoru!

Haberin Devamı

TÜRKİYE - DOMİNİK VOLEYBOL MAÇI KAÇ KAÇ?

Türkiye ile Dominik Cumhuriyeti arasındaki voleybol maçı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda C Grubu ön eleme turunda büyük bir heyecanla devam ediyordu ve maç sona erdi. Paris 2024 C Grubu'nda Dominik Cumhuriyeti'yle karşılaşan Filenin Sultanları, dördüncü seti 25-15 kazanarak maçı 3-1'lik galibiyetle tamamladı. Bu sonuçla Milliler, çeyrek finale yükseldi.

TÜRKİYE - DOMİNİK VOLEYBOL MAÇI BİTTİ Mİ?

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları C Grubu Türkiye - Dominik voleybol maçı bitti. Filenin Sultanları, dördüncü seti 25-15 kazanarak maçı 3-1'lik galibiyetle tamamladı.

EBRAR KARAKURT NEDEN OYNAMIYOR?


Ebrar Karakurt, Türkiye- Dominik maçında yer alıyor. Ebrar Karakurt Türkiye - Dominik voleybol maçında yedeklerde oynamaktadır. Bu nedenle Ebrar Karakurt’un oynamadığı ve sağlık durumuna dair yer almakta olan birçok iddia asılsızdır.

Haberin Devamı

TÜRKİYE - İTALYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

 


Türkiye - İtalya voleybol maçı, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları C Grubu son karşılaşmasında oynanacak. Filenin Sultanları, gruptaki son maçında güçlü rakibi İtalya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye'nin altın madalya hedefi doğrultusunda önemli bir adım atacağı bu maç, 4 Ağustos Pazar günü saat 10.00'da başlayacak. Voleybolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi TRT Spor ekranlarından canlı olarak takip edebilecek.