SporTürkiye - İtalya maçı kaç kaç bitti? Türkiye elendi mi? Türkiye - İtalya maçı bitti mi? İşte maç sonucu!

Türkiye - İtalya maçı kaç kaç bitti? Türkiye elendi mi? Türkiye - İtalya maçı bitti mi? İşte maç sonucu!

Paylaş
Türkiye - İtalya maçı kaç kaç bitti? Türkiye elendi mi? Türkiye - İtalya maçı bitti mi? İşte maç sonucu!

2024 Paris Olimpiyat Oyunları kapsamında Türkiye - İtalya maçı kaç kaç bitti? Sorusu merak ediliyor ve karşılaşmaya kısa bir süre kala araştırılıyor. Peki, Türkiye - İtalya maçı kaç kaç bitti? Türkiye elendi mi? Türkiye - İtalya maçı bitti mi? İşte Türkiye - İtalya maçı sonucu!

Türkiye - İtalya maçı kaç kaç bitti? Sorusu, birçok voleybolsever tarafından merak edilmekte ve maç saatinin gelmesi ile birlikte araştırılmakta. 2024 Paris Olimpiyatları'nda C Grubu 3. ve son maçında A Milli Kadın Voleybol Takımımız, İtalya ile karşı karşıya geldi. Peki, Türkiye - İtalya maçı kaç kaç bitti? Türkiye elendi mi? Türkiye - İtalya maçı bitti mi? İşte Türkiye - İtalya maçı sonucu!

Haberin Devamı

TÜRKİYE - İTALYA MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ?

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda A Milli Kadın Voleybol Takımımız, C Grubu'nun 3. ve son maçında İtalya ile karşı karşıya geldi. Daha önce çeyrek finale yükselmeyi garantileyen Filenin Sultanları, bu mücadelede rakibine 3-0 mağlup oldu. Set sonuçları ise şöyle:

1. Set: Türkiye 14-25 İtalya

2. Set: Türkiye 16-25 İtalya

3. Set: Türkiye 21-25 İtalya

TÜRKİYE ELENDİ Mİ?

Bu sonuçla birlikte Türkiye, grubu mağlubiyetle tamamladı. Ancak çeyrek finale çıkmayı daha önce garantiledikleri için turnuvadaki yollarına devam edecekler.