SporTürkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman? Filenin Sultanları Türkiye - İtalya voleybol maçı hangi tarihte, saat kaçta?

Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman? Filenin Sultanları Türkiye - İtalya voleybol maçı hangi tarihte, saat kaçta?

Paylaş
Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman? Filenin Sultanları Türkiye - İtalya voleybol maçı hangi tarihte, saat kaçta?

Paris 2024 Olimpiyatları C grubu ikinci maçında Filenin Sultanları, Dominik Cumhuriyeti ile karşı karşıya geliyor. Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman? Sorusu, oynanan maçın ardından merak konusu oluyor. Peki, Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman? Bir sonraki maç ne zaman?

Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman? Sorusu, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na Hollanda galibiyeti ile başlayan Filenin Sultanlarının maç takvimi arasında yer alıyor ve merak ediliyor. Uzun süren sakatlığını atlatan Zehra Güneş 2 ay sonra ilk kez milli takımda ilk 6'da sahaya çıkacak. Peki, Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman? Filenin Sultanları Türkiye - İtalya voleybol maçı hangi tarihte, saat kaçta?

Haberin Devamı

TÜRKİYE - İTALYA VOLEYBOL MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye - İtalya voleybol maçı, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları C Grubu son karşılaşmasında oynanacak. Filenin Sultanları, gruptaki son maçında güçlü rakibi İtalya ile karşı karşıya gelecek. Türkiye'nin altın madalya hedefi doğrultusunda önemli bir adım atacağı bu maç, 4 Ağustos Pazar günü saat 10.00'da başlayacak. Voleybolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi TRT Spor ekranlarından canlı olarak takip edebilecek.

Türkiye - İtalya voleybol maçı ne zaman Filenin Sultanları Türkiye - İtalya voleybol maçı hangi tarihte, saat kaçta

TÜRKİYE - İTALYA VOLEYBOL MAÇI İÇİN HEYECAN DORUKTA

Başantrenör Daniele Santarelli yönetimindeki A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hollanda karşısında aldığı 3-2'lik galibiyetin ardından Dominik Cumhuriyeti ve İtalya karşısında da sahaya çıkacak. Grupta ilk iki sırada yer almayı hedefleyen Filenin Sultanları, çeyrek final yolunda önemli bir virajı geçmeyi amaçlıyor. Ebrar Karakurt, Melissa Vargas ve Eda Erdem Dündar gibi yıldız oyuncuların yer aldığı takım, güçlü kadrosuyla sahaya çıkacak. Bu kritik maçta Türkiye'nin alacağı sonuç, çeyrek final eşleşmelerini de belirleyecek.

Haberin Devamı