SporUduokhai ile duvar tamamlandı

Uduokhai ile duvar tamamlandı

Paylaş
Uduokhai ile duvar tamamlandı

Beşiktaş, İstanbul'a getirdiği stoper Felix Uduokhai ile sözleşme imzaladı. Hava toplarında geçit vermeyen, savaşçı Alman oyuncu, 1 Eylül’deki Sivas maçında sahada olacak.

Beşiktaş, 26 yaşındaki Alman stoper Felix Uduokhai’yi satın alma opsiyonu ile kiraladı. Augsburg’a 500 bin euro kiralama bedeli ödenecek, oyuncu yılda 2 milyon euro kazanacak. Sezon sonunda da Uduokhai 5 milyon euro bedelle bonservisiyle transfer edilecek. Alman ekibi Augsburg ile yapılan anlaşmaya göre başarı bonuslarıyla birlikte rakamın 7.5 milyon euroya çıkabileceği öğrenildi. Dün idmana çıkan, Paulista ile geçilmez bir duvar oluşturması beklenen Uduokhai, 1 Eylül’deki Sivas maçında sahada olacak.

Haberin Devamı

GOL SEVİNCİ ÇALIŞ

Beşiktaş, Uduokhai’yi sosyal medya hesabından bir video ile duyurdu. Videoda Uduokhai’nin Tüpraş Stadı soyunma odasında Ciro Immobile’nin kendisine yazdığı mektubu okudu. Mektupta, “Sevgili Felix, şu an dünyanın en güzel stadındasın. Boğaz’ın tertemiz havasını soluyacak ve Beşiktaşlı taraftarların gökleri inleten tezahüratlarını duyacaksın. Sahada rakiplerini binlerce kez durduracak ve gerektiğinde de golleri atacaksın. İlk görevin özel bir sevinçle taraftarlara eşlik etmek. Şimdi o özel Beşiktaş sevincini yapma zamanı. En iyi dileklerimle” ifadeleri yer aldı.

GOMEZ’İ DİNLEDİM BURAYA GELDİM

Felix Uduokhai, Beşiktaş’ın Youtube kanalına konuştu. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğini belirten Alman stoper, “Gelmeden önce Mario Gomez’le konuştum. Wolfsburg’dan takım arkadaşımdı. Onu arayıp birçok soru sordum, kulüp hakkında çok güzel şeyler söyledi. ‘Böyle bir şansın varsa sakın kaçırma’ dedi. Harika duygular yaşıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

VEDA İÇİN MAÇ YAPILACAK

Beşiktaş ile Augsburg, Felix Uduokhai’nin taraftara veda etmesi için Almanya’da hazırlık maçı yapacak. WWK Arena’da oynanacak maç için iki takımın da müsait olduğu bir tarih belirlenecek.

ABOUBAKAR ÜLKESİNE GİTTİ

Kadroda düşünülmeyen ancak gitmemek için direnen Vincent Aboubakar, çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle ülkesi Kamerun’a gitti. Dünkü idmana katılmayan Aboubakar’ın van Bronckhorst’tan izin aldığı açıklandı.

BRONCKHORST HIZ İSTEDİ

Beşiktaş’ın hocası Giovanni van Bronckhorst orta sahayı teslim edeceği Musrati, Gedson ve Rafa Silva ile özel bir görüşme yaptı. Hollandalı hoca merkezden gelişecek atakların hızlı olmasını üç oyuncuya da söyledi.