SporÜmitsizlik yok

Ümitsizlik yok

Paylaş
Ümitsizlik yok

Fenerbahçe, derbi yenilgisi sonrası toparlanmaya çalışıyor. Yönetim, “Hocamız ve futbolcularımıza güveniyoruz” açıklaması yaptı, “Dersler çıkarıp, yarışa devam edeceğiz” dedi.

Fenerbahçe’de beklenmedik Galatasaray yenilgisi camiada büyük bir sarsıntı yarattı. Teknik direktör Mourinho’nun gelişiyle daha iyi futbol ve galibiyet bekleyen, stadı dolduran taraftarlar hayal kırıklığı yaşadı. Devre arasına 2-0 mağlup durumda gidilmesinden sonra Jose Mourinho soyunma odasında gerekli uyarıları yaptı, Amrabat değişikliği ile ilk önlemini de aldı. Ancak farkı bire indirmek için baskı yapılırken, üçüncü gol tüm planları bozdu.

Haberin Devamı

YENİLGİYİ HAK ETMEDİK

Sonrasında gelen penaltı golü teselli bile olmazken, geceye Jose Mourinho’nun basın toplantısına katılmadan gitmesi damga vurdu. Yönetim dün ise, “Teknik direktör ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Ümitsizlik yok. Toplanacak daha çok puan var. Üstelik istatistikler yenilgiyi hak etmediğimizi gösteriyor. Küçük ayrıntılar sonucu belirledi” diyerek Jose Mourinho ve oyunculara destek verdiğini açıkladı. Mourinho’nun takım otobüsüne binmeyip, özel aracıyla gittiği konusu ise yönetim tarafından yalanlandı.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi, Jose Mourinho faktörü ile Avrupa’da en çok takip edilen maçlardan biri oldu. Avrupa basını, Galatasaray’ın galibiyetini, Portekizli hocayı başlıklara çıkararak duyurdu.

Haberin Devamı

İşte yazılanlar:

Corriere Dello Sport: “Mourinho’ya Dzeko yetmedi: Osimhen ve Mertens kazandı.”

AS: “Icardi ve Osimhen, Mourinho’yu nakavt etti. Portekizlinin ligdeki ilk yenilgisi İstanbul derbisinde oldu. İstanbul’un Asya yakası kabus dolu bir gece yaşadı.”

AĞLAYAN ADAM

Daily Mail: “Jose Mourinho, ‘Ağlayan Adam’ olarak alay konusu oldu. Maç sonrası basın toplantısına da katılmadı.”

Express: “Jose Mourinho, yenilginin ardından basın toplantısını atlayıp stadyumu terk etti.”

Mundo Deportivo: “Mourinho’nun ligde ilk yenilgisi. Fenerbahçe, Portekizli teknik direktörün gelişinden bu yana Türkiye Ligi’nde ilk yenilgisini aldı.”

Sport Mediaset: “Mertens, Mourinho’yu cezalandırdı. Galatasaray, Fenerbahçe’ye 5 puan fark attı.”